predstavljeno 259 ostvarenja

Svečanom dodjelom nagrada večeras završava 21. izdanje Sarajevo Film Festivala

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U sklopu natjecateljskog programa igranog filma bit će dodijeljeno Srce Sarajeva za najbolji film, najbolju glumicu i najboljeg glumca te Specijalna nagrada žirija.

Svečanom dodjelom nagrada večeras završava 21. izdanje Sarajevo Film Festivala. U devet filmskih dana predstavljeno je 259 ostvarenja iz 57 zemalja, prikazanih u 18 programa.

Pogledaj i ovo showbuzz Na zatvaranju festivala Ljepotica s koje nitko nije skidao pogled – Zrinka Cvitešić bila je u centru pažnje!

Kako svijetu predstaviti novog dečka? Prošetajte ga crvenim tepihom!

'Mislim da je ovogodišnji program što je za nas vrlo značajno pokazao da smo uradili zaista ja bih rekao fantastičan posao izborom filmova jer smo imali 11 % više publike na svim projekcijama što dovoljno govori za Sarajevo film festival', rekao je Mirsad Purivatra, direktor SFF-a.

U sklopu natjecateljskog programa igranog filma bit će dodijeljeno Srce Sarajeva za najbolji film, najbolju glumicu i najboljeg glumca te Specijalna nagrada žirija. Među mnogim hrvatskim filmovima u različitim kategorijama, među deset kandidata za najbolji igrani film, nalazi se i 'Zvizdan' Dalibora Matanića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene