Velika promjena

Godi joj majčinstvo: Daria Lorenzi Flatz oduzimala dah u Puli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumica doista izgleda bolje nego ikad!

Tridesetšestogodišnja majka blizanaca - Daria Lorenzi Flatz prošetala je crvenim tepihom i pokazala se u potpuno novom izdanju - s plavom kosom, u prekrasnoj haljini i istesane linije, za Darijom su se doista okretale glave.

Pogledaj i ovo 70. Pula film festival - 1 Još malo! Sve je spremno za otvaranje 70. Pulskog filmskog festivala, ogroman interes vlada za "Hotel Pulu" u Areni!

Popularna glumica posjetila je Pulu povodom otvaranja ovogodišnjeg filmskog festivala, 61. po redu, koji je otvoren u subotu.

Svečanost otvaranja u Areni je započela hrvatskom himnom u izvedbi Radojke Šverko i pijanista profesora Vladimira Babina.

Prije službenog otvorenja 61. Pulskog filmskog festivala prikazan je kratki igrani film pod nazivom Žir po žir čiju režiju potpisuje Ivan-Goran Vitez, a glavne uloge dijele: ravnatelj HAVC-a Hrvoje Hribar, direktor Zagreb Film Festivala i producent Boris T. Matić, redatelj Vinko Brešan, glumica Lucija Šerbedžija te filmski kritičar i novinar Nenad Polimac.

Naš poznati glumac poznati je šarmer, a izgleda i kako mu godi društvo lijepe mlađe djevojke.

"Očekuje nas tjedan dana filmova za publiku i kritiku te jednako toliko dana ispunjenih predavanjima, okruglim stolovima i radionicama za filmske profesionalce i entuzijaste.“ Ispunjenoj Areni obratila se nadahnutim govorom i Andrea Zlatar Violić, ministrica kulture i predsjednica Vijeća Pulskog filmskog festivala.61. Pulski filmski festival službeno je otvorio predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović, a sam trenutak otvaranja označio je nezaobilazni vatromet.
Nakon svečanog otvaranja, premijerno je prikazan film Happy Endings, redatelja Darka Šuvaka.

Riječ je o debitantskom filmu spomenutog redatelja u kojem suglavne uloge pripale Areti Čurković i Dariji Lorenci Flatz. Nakon projekcije, filmska ekipa Happy endings-a, predvođena redateljem Darkom Šuvakom zahvalila se publici i direkciji Pulskog filmskog festivala.

Cijelu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene