Nikad sretnija

Nekoć sramežljiva djevojčica, danas zvijezda: Proslavila 41. rođendan!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Popularna pjevačica Severina danas slavi svoj 41. rođendan!

Iza popularne Severine godina je puna promjena i uzbuđenja, no sada ima razloga samo za slavlje!

Pogledaj i ovo Severina divna vijest Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

Za svoj 41. rođendan pjevačica slavi uspješnu koncertu sezonu, pomirenje s Milanom Popovićem, a već je i nekoliko puta naglašavala da je najsretnija što je mama malenome Aleksandru.

'Ne trebate mi danas čestitati rođendan...To ste već učinili na koncertima u Rijeci, u Beogradu, u Skopju...Tih dana sam se ponovo rađala. Ponovo se rađam 11.05. pred vama u Zagrebu. Hvala vama što ste mi omogućili da budem živa jer ovakva kakvu me poznajete, onu na sceni, ta je živa samo pred vama.Vaša Severina ♥', poručila je Severina svojim obožavateljima na Facebooku.

Njezin partner na svojoj dragoj ne škrtari, a prema pisanjima Kurira, Milan rođendansko iznenađenje priprema već mjesec dana. Uz mnogo unikatnog nakita od bijelog zlata, Milan je pripremio i druga iznenađenja.

>> Severina: 'Na meni se sve vidi, ništa ne krijem!'

'Osim ogrlica, narukvica i naušnica za Seve se priprema i zabava na koju će biti pozvani njezini prijatelji. Kao šlag na torte slijedi božanstveno putovanje na koje će Milan otići sa Severinom i sinom Aleksandrom. Sve je to Popović organizirao do detalja, tako da ništa neće narušiti njezinu uspješnu turneju. On se potrudio da joj ovaj rođendan bude nezaboravan, posebno zbog toga što su u proteklom periodu imali dosta turbulencija u vezi', otkrio je izvor blizak srpskom kralju bakra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene