Od Vanne do Katarine

BJEŽE IZ GRUPE? Sve pjevačice grupe ET

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

E.T. imao je mnogobrojne hitove kroz skoro tri desetljeća postojanja. Često se nagađalo da su pjevačice otišle zbog svađe s muškim dijelom grupe.

Jedan od naših najpoznatiji elektroničkih sastava je svakako E.T., osnovan prije skoro 29 godina. Tijekom tih godina jedini stalni član je bio sam osnivač, Adonis Ćulibrk, poznatiji kao Boytronic, dok se pjevačica izmijenilo četiri. Tko je nova pjevačica ove grupe još se ne zna, ali zna se da se često šuškalo kako su njihovi razlozi odlazaka bile svađe.

Pogledaj i ovo Vanna - 1 Jedna je Vanna! Pogledajte kako je Vanna izgledala 2009. godine, već tada je nosila svoj zaštitni znak, a voljela je isticati i glavni adut

Vanna

Pridružila se E.T.-ju 1991., a sedam godina kasnije napušta sastav. Tijekom tog vremena grupa je ostvarila ogroman uspjeh i popularnost, objavili su tri albuma te osvojili nekoliko Porina. Najveći uspjeh postižu s pjesmom 'Tek je 12 sati' koja je i dan danas veliki hit. Vanna se nakon odlaska iz grupe posvetila solo karijeri, te je 2001. predstavljala Hrvatsku na Eurosongu gdje je osvojila deseto mjesto.

Andrea Čubrić

Na Vannino mjesto 2000. dolazi Andrea Čubrić, koja se u grupi zadržala samo godinu dana. U tom kratko vremenu, E.T. je izdao svoj četvrti studijski album, te su ostvarili uspjeh sa singlom 'Da živim po svom'. Andrea se i dalje bavi glazbom, te nastupa pod imenom Andrea Qubrick. Navodno nije u dobrim odnosima s bivšim kolegom.

Lana Klingor Mihić

Dolaskom Lane, E.T. se ponovno vraća na vrh glazbenih ljestvica. Na svoje četiri godine provedene u grupi kaže kako je ponosna, te da joj je bilo super. 'Da me netko vrati unazad opet bih sve ponovila', kazala je Klingor Mihić koja se natječe u ovoj sezoni Celebrity MasterChefa. Lana se danas baci PR-om,a mnogi vole i njezine objave na društvenim mrežama.  Mediji su često pisali o svađi Adonisa i Lane. Uvrede su prštale na sve strane.

Katarina Rautek

Pjevačica koja se najduže zadržala u Electro Teamu je Katarina. S grupom je provela čak 11 godina, a kao razlog za svoj odlazak navodi da je 'jednostavno došlo vrijeme za promjene. Probat ću ići nekim drugim smjerom u životu, želim probati nešto sama. Bila je to jako teška odluka, no jednog sam se dana probudila i odlučila.'
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene