U centru pažnje

Jučer Bogdan, danas Strugar - koga zapravo ljubi Nataša Janjić?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je još jučer u igri bio Goran Bogdan, danas se svi pitaju ljubi li zapravo glumca Petra Strugara?

Nataša Janjić, nakon što je prekinula vezu s šarmantnim ginekologom Markom Kisićem, ima nikad bogatiji društveni život i uživa punim plućima. Atraktivna Splićanka često je u društvu muških kolega pa nije ni čudo da se počelo šuškati i o njezinom ljubavnom životu.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

Iako je još jučer u igri bio Goran Bogdan, danas se svi pitaju ljubi li zapravo glumca Petra Strugara. Naime, Nataša i Petar zajedno su bili na prosvjedu podrške Cjelovitoj kurikularnoj reformi koji je 1. lipnja održan na glavnom zagrebačkom trgu. Budući da je bila gužva, primili su se za ruke kako se ne bi 'izgubili' i to je bilo dovoljno da krene lavina komentara.

Za In Magazin komentirala je ljubavnu situaciju, ali na škakljivo pitanje o vezi nje i Gorana Bogdana jednostavno je napustila intervju.

'Ne, ne nemojte me to pitati', komentirala je i otišla od kamere.

 

 

Oh my God, it's Gogo! #stetastonistetu #moviestar

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

Javne ličnosti nikad nemaju mira i vjerojatno je teško voditi normalan život kad svakog zanima zašto, što, kako, gdje i kada?

Prije nekoliko mjeseci glumica je prekinula s dečkom Markom s kojim je bila od početka prošle godine. Nataša i zagrebački liječnik Marko Kisić prekinuli su nakon godinu dana veze. Vijest je potvrdila i sama glumica, no nije željela ništa više komentirati.

'Moj dečko je iz normalnog svijeta, liječnik. Doveli smo jedno drugo u novi milje', pričala je tada Nataša. Marko Kisić i Nataša Janjić upoznali su se kada se ginekolog prošle godine vratio iz Londona, gdje je gradio karijeru. Ubrzo je ušao u Natašin život te su započeli vezu. Činilo se da je pronašla pravu sreću u ljubavi. Prije Kisića, bila je u braku sa Joškom Lokasom. Nataša i Joško bili su 4 godine u vezi,a vjenčali su se 2012. te se rastali svega godinu i pol kasnije.

No, i tu je bilo drame.

Godine 2009. Nataša je radila na filmu 'Kenjac' redatelja Antonia Nuića tijekom kojeg su njih dvoje započeli ljubavnu vezu. Kad je došao red na premijeru filma, ona se nije se pojavila, a nagađanja su odmah krenula. Tada se vjerovalo da je razlog treća strana, točnije oženjeni Joško Lokas s kojim je Nataša prevarila Antonija. Sada to više ionako nije bitno.

Trenutno ju vjerojatno boli briga za tračeve – ljeto počinje i možda je pred njom neka nova romansa.
 

 

A photo posted by Natasa Janjic (@nanulananula) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene