Sve je na Instagramu

Evo kako su se slavni zabavljali posljednje noći u godini!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko želite znati što su slavne osobe radile tijekom novogodišnje večeri, na pravom ste mjestu. Imamo za vas odličnu galeriju fotografija.

Htjeli to ili ne, celebrityji za sobom medijima ostavljaju veoma jasan trag o svojim aktivnostima. Instagram je trenutno najpopularnije mjesto na kojem slavni objavljuju fotografije iz svoje svakodnevice.

Upravo smo pomoću te društvene mreže i doznali gdje su mnoga slavna imena (i kako) dočekala 2014. godinu.
Krenimo od domaćih imena.

Pogledaj i ovo Maja Šuput ''nema dalje, gasi internet!'' Šuput u kreaciji za pamćenje posramila i najveće svjetske zvijezde: "Ovako nešto ni u Hollywoodu nitko nije nosio!"

U Novu ušla optočena perjem i dijamantima

Pjevačica Maja Šuput u 2014. godinu zakoračila je radno nastupivši u jednom dubrovačkom hotelu.

'Sve najbolje od srca želi vam Maja Šuput i grupa Enjoy. Vi slavite, veselite se, ženite se, a mi ćemo vam pjevati. Sretna Nova dragi ljudi... Volimo vas', napisala je Maja na Instagramu.


Nina Badrić
je također imala radno Silvestrovo. Svojim glasom i zaraznom energijom uveseljavala je goste hotela u Petrčanima kraj Zadra. Svoj profil na Instagramu pjevačica je ukrasila ne samo fotografijama s dočeka Nove godine već i prekrasnim pejzažima oko hotela.


Modna urednica Mirela Forić i njezin suprug nogometaš Darijo Srna Novu su dočekali na jednoj egzotičnoj destinaciji. Iako su na Instagramu objavili fotografije, nisu otkrili gdje se nalaze.

Mirelina kolegica Iva Balaban Novu je dočekala u uskom krugu obitelji i prijatelja. Na Instagramu je objavila jedan od prvih poljubaca ove godine.

Model Kristina Bradač u 2014. godinu je ušla na romantični način, s dečkom u Francuskoj.

Pjevačica Magazina, Andrea Šušnjara, pozirala je s Ivanom Huljićem u Čakovcu gdje je bend nastupio na dočeku Nove godine.

Tony Cetinski je također bio zaposlen u posljednjem danu godine koja je iza nas. Nastupio je na dočeku u Poreču.

Kao i domaće, i mnoge strane zvijezde bile su zaposlene u novogodišnjoj noći.

Beyonce i Jay Z slavili su u Miamiju u društvu PDiddya. Prvo su se zabavljali u Versace vili, a kasnije nastavili na ludom partiju gdje su bili njihovi poznati prijatelji - od Michelle Williams, pa sve do top modela i dizajnera Givenchyja Riccarda Tiscija.

Mariah Carey je nastupila u sklopu dočeka 2014. godine na njujorškom trgu Times Square. Ova ljubiteljica zabave i blagdanskog ugođaja nije mogla ne objaviti fotograifije na kojima pozira sa suprugom Nickom Cannonom i djecom. Posebno zanimljiv trenutak je onaj u kojem Nick gleda u poprsje svoje divne supruge tijekom odbrojavanja do početka godine.

A dok je Nick promatrao poprsje, Miley Cyrus je njujorčane uvela u 2014. godinu. Na Instagramu je, kao podjetnik na to u kojoj godini se nalazimo, objavila fotografiju s naočalama u obliku nove godine.

Las Vegas je i ove, kao i svih dosadašnjih godina, bio pravi mamac za celebrityje.

Rira Ora je pokazala kako se odlično provodi i pritom svojim fanovima čestitala novu godinu.


Paris Hilton
je nastupila u jednom klubu i tako pokazala kako ne namjerava odustati od karijere DJ-ice.

Britney Spears je uživala u dobrom društvu u restoranu Koi u Las Vegasu. Ovaj grad je postao njezin drugi dom nakon što je započela svoju dvogodišnju predstavu u kasinu Planet Hollywood. Stoga ne čudi što je upravo u Vegasu dočekala 2014. godinu.

Jessica Alba i Heidi Klum također su se zabavljale u Vegasu no ima i onih koji su ostali kod kuće i uživali u intimnoj atmosferi s prijateljima.

Jedna od njih je mlada pjevačica Selena Gomez koja je Novu dočekala s prijateljicama. Sve su bile odjevene u pidžame i nazdravljale su jabukovačom.


Sofia Vergara
je slavila u velikom društvu obitelji i prijatelja na Floridi. Bio je tamo i njezin zaručnik koji se u posljednje vrijeme, otkako su krenule glasine kako par više nije zajedno, ne odvaja od svoje lijepe djevojke.

Posebno zanimljiva je fotografija koju je objavila Kim Kardashian, a na kojoj malena North West u ručici drži majčin ogroman zaručnički prsten.

'Bila je to odlična godina', napisala je Kim uz fotografiju.

Dok je Rihanna priredila pravu božićnu zabavu u društvu prijatelja.

J.Lo, Miranda Kerr i Beyonce objavile su čestitke svojim fanovima u kojima se prisjećaju 2013. godine i žele svima koji ih prate na Instagramu sve najbolje u Novoj.

Više o Instagram fotografijama poznatih pogledajte u prilogu InMagazina!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene