Omiljeno lice

Suze princeze nakon tužne vijesti

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Da ima veliko srce i suosjećanje, Kate Middleton pokazala je u nedavnom posjetu kada je saznala tužnu vijest.

Magazin Globe objavio da se princ William odriče prijestolja

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton vratila se svojim kraljevskim dužnostima te je posjetila dječju bolnicu u Norfolku. Tamo je susrela majku Leigh Smith koja je upravno izgubila kćerkicu Beatrice koja je imala svega 16 tjedana kada je preminula.

Kate je instinktivno zagrlila majku nakon što je saznala tužnu vijest, a nije ni čudno da je upravo vojvotkinja jedna od najomiljenijih lica Velike Britanije – gdje god se pojavi donosi dozu glamura, osmijehe na lica a i tako potrebnu utjehu i riječi razumijevanja.

Priča majke koja je izgubila dijete proširila se Engleskom i šire, a vojvotkinja joj je čak i poslala osobno pismo utjehe. 'Ti si jako hrabra dama, i meni je jako jako žao', poručila je Kate Middleton, piše Daily Mail.

Kate je trenutno i trudna, a na proljeće će roditi i svoje drugo dijete, a ona i princ William, kao i cijela kraljevska obitelj, vesele se proširenju obitelji.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene