žali zbog svega

Drama TV voditeljice: "Zbog gluposti su mi djeca skoro ostala siročad"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivša Loto djevojka Suzana Mančić zbog tableta za mršavljenje skoro je izgubila živu glavu.

Najpoznatija Loto djevojka u bivšoj Jugoslaviji Suzana Mančić oduvijek je brinula o svom izgledu. No jednom ju je to skoro koštalo života. Suzana je novinarima otkrila kako je prije deset godina svoju kilažu htjela regulirati tabletama za mršavljenje. Međutim, uzela je preveliku dozu i završila u bolnici.

Pogledaj i ovo Suzana Mančić - 3 ma tko bi rekao?! Svi je znaju kao loto djevojku i seks-bombu bivše Jugoslavije, ali evo koje je pravo zanimanje Suzane Mančić!

"Uzimala sam tablete za mršavljenje u kojima je bilo amfetamina. Znala sam da ga ima, ali mislila sam da je u malim količinama. Tablete su bile jako skupe. Obično sam imala samo za jedan mjesec jer su koštale 200-300 eura za mjesec dana. A onda se dogodilo da sam imala neke novce i nastavila sam ih piti i drugi i treći mjesec", prisjeća se Suzana. S obzirom da je intenzivno vježbala vidjela je da joj je puls neobično skakao pa je odlučila prestati s uzimanjem tableta.

"Umjesto da odem na Mikonos s dragim, završim u bolnici s pulsom koji nisam uopće mogla očitati. Tada sam se zarekla da više nikada ništa neću uzimati za mršavljenje. Otada sam postala obzirnija. Strogo pazim što jedem, pijem i kakve tablete uzimam. U bolnici su mi samo suze išle i sjećam se da sam pomislila: „Zbog gluposti da moja djeca ostanu siročad", otkrila je Suzana za Alo.rs.

Danas svom zdravlju Suzana pridaje puno više pažnje. Kaže da ne puši, alkohol pije tek u iznimnim situacijama, a nastoji i imati i dovoljno sna. "Posljednjih godina obavezno spavam popodne. Kažu kardiolozi da to čuva srce", ističe Mančić.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene