Skrivala se iza osmjeha

Najpoznatija Loto djevojka borila se s depresijom: ''Išla sam na terapije''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Suzana Mančić progovorila je o teškim životnim trenucima koje je proživljavala zbog rastave.

Bivša Loto djevojka, Suzana Mančić, svojom ljepotom već godinama mami uzdahe. No, iza njezinog čuvenog osmijeha skrivala se velika bol i tuga koju je proživljavala tijekom jednog posebno turbulentnog preioda u životu.

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Priznala je kako je nakon razvoda od bivšeg supruga Nebojše Kinuća, s kojim je bila osam godina u braku, spas tražila kod psihologa. ''Odlazila sam kod psihologa da bi mi netko tko je potpuno neutralan pomogao da dođem do odgovora na neka pitanja, to bih svima preporučila. Pomogao mi je da uvidim i neke svoje greške, da ne krivim uvijek druge '', priznala je Suzana.

Iako su mnogi mislili kako je razlog za razvod prevara, to bi kaže, uvijek oprostila. '' Nikada se zbog prijevare ne bih razvela. Dogodi se. Ne zagovaram, ali se dogodi, i s muške i sa ženske strane'', kazala je Suzana koja bi danas u Veneciji trebala razmijeniti bračne zavjete s bankarom Simeonom Ocomokosom.

 

A post shared by Suzana Mancic (@mancic.suzana) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene