nakon 17 godina

Velika odluka Suzane Mančić uoči vjenčanja: "Volim ga, ali..."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Suzana Mančić uskoro će uploviti u bračnu luku s grčkim bankarom. Prije vjenčanja potpisat će predbračni ugovor u kojem će seu potpunosti ograditi od njegove imovine.

Najpoznatija jugoslavenska Loto djevojka Suzana Mančić uskoro će nakon 17 godina veze sudbonosno "da" izreći svom partneru Simeoneu Ocokomosu. No prije ulaska u brak s grčkim bankarom Suzana će baš kao i brojne zvijezde potpisati predbračni ugovor na kojem je sama inzistirala.

Pogledaj i ovo Suzana Mančić prisjetila se prošlosti Suzana Mančić pričala o blagdanima pa se umalo rasplakala: "Ja vjerujem u dobrotu, istinu i pravdu''

"Rekla sam njegovim kćerkima, volim vašeg oca i on voli mene. Želim se udati za njega, ali ni na koji način neću biti prepreka. Sastavit ćemo predbračni ugovor kojim ću se u potpunosti ograditi od imovine vašeg oca da biste vas dvije bile materijalno osigurane", rekla je Suzana Mančić, a prenosi Blic. Vjenčanje bi se trebalo održati u Veneciji, a točan datum slavlja još nije definiran.

Podsjetimo, Suzana i Simeon trebali su izmjeniti bračne zavjete u Veneciji 31. ožujka, no to se nije dogodilo. Sasvim neočekivano udala se njezina kćer Teodora pa je Suzana odgodila svoje vjenčanje s grčkim bankarom. Sudbonosno 'da' Suzana planira izreći u rujnu ove godine.

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene