prvo javno pojavljivanje

POVIJESNI SUSRET Trump ugostio Kanye Westa. Sprema se zajednička suradnja?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novoizabrani predsjednik SAD-a ima ozbiljne planove sa suprugom Kim Kardashian.

Samo nekoliko dana nakon što je izašao iz bolnice u kojoj je boravio zbog psihičkih smetnji, reper Kanye West susreo se s prvim čovjekom SAD-a Donaldom Trumpom. West i Trump sreli su se u Trump Toweru u New Yorku, a okupljenim novinarima nisu htjeli dati do znanja zašto se sastaju.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

"Samo smo prijatelji. Pričali smo o životu", rekao je novoizabrani predsjednik nakon što je s pjevačem izašao iz lifta i spremno pozirao fotoreporterima.

Trump je navodno reperu na kraju susreta poručio da se čuva, a u skorašnje vrijeme obećao mu je i novi susret. Ipak, iz Trumpovog ureda za odnose s javnošću otkrili su sa se predsjednik s reperom susreo jer je oduvijek naglašavao da će uvijek biti "predsjednik svih Amerikanaca".

"Kanye je imao samo riječi hvale o novom predsjedniku, a Trump je zainteresiran za zajedničku koaliciju kojom bi doprijeli do ljudi tradicionalnih, ali i onih netradicionalnih političkih stavova", kazao je Jason Miller za Hollywood Reporter.

Prije izbora Kanye je javno dao podršku svom predsjedniku, ali i najavio svoju kandidaturu za predsjednika SAD-a 2020. godine. Tko zna, možda će upravo Kanyw West i Kim Kardashian iz Bijele kuće nakon idućih izbora otpraviti Donalda i Melaniju Trump.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene