Po mnogočemu

Supruga najskupljeg nogometaša u povijesti nije tipična WAG-sica!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

S ugovorom vrijednim oko 300 tisuća eura, koliko će navodno tjedno dobivati njezin partner Gareth Bale, tipična WAG-sica bi vjerojatno već otrčala po nove Louis Vuitton cipele. No, ne i Emma Rhys Jones.

Vijest o dolasku 24-godišnjeg velškog nogometaša Garetha Balea u madridski Real definitivno je najveća priča aktualnog prijelaznog roka. Prvenstveno zbog rekordno plaćene odštete u povijesti nogometa, od čak 100 milijuna eura, zbog koje je dobio titulu 'najskupljeg nogometaša u povijesti'.

Poput munje je odjeknula i cifra od oko 300 tisuća eura tjedno, koliko će Bale navodno biti plaćen u Realu.

>> Znate li za koliko je sekundi Bale zaradio prvi ručak u Realu?

A dok muški dio svijeta mašta o tome kako je biti najskuplji nogometaš, ženski dio sanjari o bogatstvu u kojem će uživati njegova bolja polovica, u ovom slučaju 23-godišnja Emma Rhys Jones, dugogodišnja Baleova partnerica, s kojom ima kćer Albu.

Prema pisanju britanskih medija, Emma nije tipična WAG-sica. Obitelj je opisuje kao kućni tip djevojke koja je sretnija u pidžami s čašom vina u ruci kod kuće nego na ludim partijima i skupim izlascima.

Za nju kažu kao je djevojka koju život pod svjetlima reflektora zasigurno neće promijeniti.

'Emma i Gareth su posve normalni ljudi kojima se dogodilo nešto posebno. Emma je divna djevojka i zajedno su odličan par. Njihova kći Alba je prekrasno i dobro dijete', izjavila je za Daily Mail njihova susjeda Teresa.

'Ona nije WAG-sica. Dobro je odgojena mlada žena. Veoma smo ponosni na nju', izjavila je njezina baka.

Gareth i Emma su prohodali još u srednjoj školi, a da njihova ljubav traje i dalje je veoma jaka, pokazuje i ritual kojeg ovaj nogometaš provodi nakon svakog svog zabijenog gola - prstima uobliči srce koje posvećuje voljenoj ženi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene