Buble otkrio

'Supruga mi je prelijepa, nije bilo seksi kad smo se odlučili na dijete'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevač Michael Bublé i njegova lijepa supruga Luisina Lopilato uskoro će dobiti prvo dijete, a sada je on i otkrio kako su se odlučili na taj korak.

Lijepa argentinska glumica, manekenka i supruga kanadskog pjevača Michaela Bubléa, Luisina Lopilato, osjetila je kada je pravo vrijeme za dijete. Isto to je rekla i svom mužu, a on je sve otkrio u The Graham Norton Showu gdje je otkrio nekoliko pojedinosti o svojem privatnom životu.

Pogledaj i ovo Severina i Michael Buble (Foto: Instagram) Uživala je Pohvalila se na Instagramu: Svjetski poznati glazbenik svojim likom i djelom oduševio Severinu

'Supruga mi je jako lijepa, ali nije bilo nimalo seksi kad smo se odlučili za dijete. Rekla mi je: 'Znaš što Mike, utorak je i devet sati navečer i moramo to učiniti', ispričao je pjevač koji prvo dijete sa suprugom očekuje u kolovozu. Nedavno je objavio i novi album ‘To Be Loved, tako da Michael ima puno razloga za slavlje.

>> Pogledajte koju prelijepu manekenku nećemo viđati neko vrijeme

Trenutno im najveći problem predstavlja ime djeteta! 'Muči me i svađamo se oko imena. Stalno smišlja neka imena za koja misli da dobro zvuče na španjolskom poput Dirt (Prljavština). Dirt Bublé!', našalio se slavni Kanađanin.

'Od početka sam pjevao djetetu i usred moje pjesme supruga se počela smijati. Rekla mi je: 'Pa beba je stara svega dva mjeseca, još nema uši da te čuje', ispričao je uzbuđeni budući tata Buble.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene