Traži odštetu

Sud odbacio optužbe: Dobio je otkaz nakon što ju je uhvatio za stražnjicu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Taylor Swift je u listopadu 2015. na tu tužbu odvratila protuotpužbom i optužila ga za seksualni napad kada ju je tijekom snimanja 2. lipnja 2013.

Američki savezni sudac je u petak ocijenio neutemeljenima optužbe DJ-a Davida Muellera protiv pjevačice Taylor Swift, koju je optužio da je odgovorna za njegovo otpuštanje s posla, dok se i dalje razmatra njezina protutužba zbog neprimjerenog dodirivanja stražnjice.

Pogledaj i ovo Franka Batelić "Rasturila!" Poslušajte kako zvuči veliki hit Taylor Swift u izvedbi Franke Batelić, u pomoć joj je priskočio i član obitelji!

Sudac William Martinez sa saveznog suda u Denveru je zaključio da nije dokazano da je pjevačica odgovorna za Muellerovo otpuštanje. Mueller je u tužbi predanoj u rujnu 2015. tražio 3 milijuna dolara zbog gubitka prihoda i odštete. Pop zvijezda je u listopadu 2015. na tu tužbu odvratila protuotpužbom i optužila ga za seksualni napad kada ju je tijekom snimanja 2. lipnja 2013. prije koncerta u Denveru ispod suknje primio za stražnjicu.

Njezinu optužbu je potvrdio i njezin tadašnji čuvar Greg Dent. Taylor traži odštetu od jednog simboličnog dolara. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene