KAKVI POKLONI!

DIJAMANTNE ZVEČKE I AVIONI Najluđe stvari na koje bogati i slavni bacaju novac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavni i bogati se vole razbacivati novcem. Evo na kakve sitnice vole trošiti pravo bogatstvo.

Oni se ne boje siromaštva jer su bogati. Puno zarađuju, imaju novca i vole ga trošiti. Ponekad možda i pretjeraju u tome, ali koga briga. Kad si slavan i bogat, ne opterećuješ se tim stvarima i trošiš novac bez razmišljanja, i to na stvari koje zapravo i nisu potrebne. Jer kada znaš da ćeš na jednom odrađenom angažamnu zaraditi onoliko koliko običan 'smrtnik' zaradi u cijelom svom životu, onda dobiješ inspiraciju na kakve sve besmislice potrošiti novce.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Jennifer Lopez - 22 Trebalo je ovo zapamtiti Pogledajte pobjedničku transformaciju naše pjevačice u latino divu, sve je očarala ovime: "Stalno smo gledali u tebe!"

U tome prednjači poznata glumica i pjevačica Jennifer Lopez koja je svojim blizancima kada su se rodili kupila dijamantne zvečkice. Naravno, svakom po jednu. Da djeca zlata vrijede zna i lijepa J.Lo.
Tako je poznata pjevačica plaćala oko 600.00 dolara tjeloraniteljima koji su u svakom trenutku brinuli o njezinim potomcima.

Brigu i veliku ljubav, ali prema svom suprugu iskazuje i lijepa Angelina Jolie. Tko kaže da se ljubav ne može kupiti novcem, vara se. Jer našu ljubav bi kupila istog trenutka kada bi i nama poklonila privatni helikopter, baš kao što je to učinila za Pitta. Njihova ljubav zaista nema granicu jer joj je Pitt odmah uzvratio darom. Poklonio joj je sliku jednog poznatog njemačkog umjetnika čija vrijednost iznosi 'samo' milijun dolara. To i je zapravo sitnica jer je njihov bankovni račun težak 400.000.000 dolara.

Iako se ne zna koliko vrijedi račun Davida i Victorie Beckham, zna se jedino da Victoria posjeduje kolekciju čak 30 Hermes torbica koje vrijede pravo bogatstvo. Jedna od tih njezinih skupocjenih torbica na sebi ima dijamant od tri karata. Koja žena bi mogla odoljeti i ne kupiti sebi jednu takvu torbicu.

 

 Sitnica na koju slavna pop pjevačica voli trošiti svoje bogatstvo je, ni manje ni više, nego voda. Obična voda. Ok., bar za nas 'obične' ljude. Madonna naime pije specijalnu Kabala vodu i na nju mjesečno potroši 10.000 dolara.

Još jedna poznata pjevačica se voli razbacivati novcem. Mariah Carey je samo na uređenje dječje sobe potrošila oko 100.000 dolara, a sebe je počastila predivnom luksuznom vilom na Beverly Hillsu. Cijena? Sitnica. Samo 125 milijuna dolara.

Šećer za kraj je Toni Braxton koja je kraljica u rasipanju novca. Pjevačica je zbog toga bankrotilala čak dva puta. Svoj bankovni račun 'iscijedila' je zbog uređenja doma, a razlog zašto je i drugi put ispraznila račun nije htjela otkriti javnosti. Čini se kako i slavni ipak imaju srama.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene