Nove dogodovštine

Procurile fotografije s divljeg partija - Pjevač opet pretjerao?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slučajno ili namjerno... ali 2013. godina ostat će Justinu Bieberu zapisana kao godina nestašluka i imidža 'zločestog' dječaka.

Od pljuvanja na susjede, preko napada na fotografe do uriniranja u kantu za smeće te nedavne epizode iz života ovog 19-godišnjaka, u kojoj su ga na Kineskom zidu nosili zaštitari - Justin Bieber je zaista obilježio ovu godinu.

No, izgleda kako ne misli stati po pitanju dogodovština pa tako niže nove.

A najnovija od njih zabilježena je u striptiz klubu u Houstonu u kojem je Bieber partijao s polugolim djevojkama koje je šokirao svojim ponašanjem.

Pogledaj i ovo showbuzz Evo ga opet Zamalo pokazao stražnjicu: 'Dečko, povuci hlače gore!'

>> Zaštitari ga nosili na ramenima jer nije htio hodati stepenicama

Zahvaljujući jednoj striptizeti, javnost je putem Twittera mogla zaviriti na ovu ludu zabavu. Ova djevojka se pohvalila i kako ju je mlađahni pjevač primio za stražnjicu.

'Uhvatio me za stražnjicu. Skoro sam se srušila', napisala je @DiamondsR4ever. 'Plesala sam za mnoge slavne osobe i nikad nisam imala takvo iskustvo. No Justin me šokirao (bolesno)', napisala je.

Na fotografijama sa zabave Justin se može vidjeti bez majice, okružen prijateljima, sa hlačama koje su mu pale ispod stražnjice tako da su se jasno vidjele njegove crvene bokserice.

Na jednoj od fotografija vidi se i djevojka koja je gole grudi prekrila rukama, a ispred koje Justin razgovara s boksačem Floydom Mayweatherom.

Striptizeta je na Twitteru objavila i fotografiju na kojoj se vidi hrpa novčanica koje je Bieber ostavio nakon odlaska iz kluba.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene