Kad će više taj razvod?

Stres kojeg uporno spominje dokazuje i crvenilo po nogama

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Najnovije informacije o Kim Kardashian vrte se oko činjenice kako borba za konačni razvod od Krisa Humphriesa izaziva veliki stres njezinom organizmu i može štetno utjecati na trudnoću.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo showbuzz slučajnost ili? Fanovima kraljevske obitelji nije promaknuo detalj koji objavu o dolasku druge bebe u obitelj Harryja i Meghan povezuje s princezom Dianom

U najnovijem dokumentu kojeg je podnijela sudu stoji kako se želi što prije razvesti kako bi mogla početi s novim životom. A to je, na kraju krajeva, veoma važno i za zdravlje njezine bebe koja je trenutno zbog sudske 'trakavice' s Krisom podložna velikom stresu.

No, unatoč stresu Kim i dalje izvršava društvene obveze pa je tako jučer sudjelovala na jednoj konferenciji za koju je odjenula crnu haljinu kroz koju se nazirao njezin trudnički trbuščić.

>> Ni u trudnoći ne odustaje od seksi donjeg rublja

Njezina majka Kris potvrdila je jučer u intervjuu za The View kako je njezina kći trenutno pod velikim stresom zbog razvoda.

'Imala je težak tjedan iza sebe. Liječnici su rekli kako će joj stres zadavati velike probleme s trudnoćom', rekla je Kris Jenner.

A da je Kim zaista pod stresom pokazuju i promjene na njezinoj koži koje su nastale uslijed psorijaze od koje boluje ova reality zvijezda, a koja je posebno agresivna i dolazi do izražaja u obliku crvenih mrlja u stresnim situacijama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene