Kako će tek biti ove godine!

VIDEO Strastveni poljupci padali sa svih strana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bliži se ovogodišnja dodjela MTV Movie Awardsa, a najzanimljiviji dio svake dodjele svakako je nagrada za najbolji filmski poljubac. Kako će tek biti ove godine...

Dodjela MTV Movie Awardsa održat će se 12. travnja, a svake godine najviše se iščekuje dodjela nagrade za najbolji filmski poljubac. U iščekivanju ovogodišnjih pobjednika, prisjetite se nekih od najupečatljivijih poljubaca na pozornici prilikom preuzimanja nagrade.

Pogledaj i ovo showbuzz Koliko ih volimo? Nezaboravna ljubavna priča koja ne može dosaditi, njihova strastvena ljubav nikoga ne ostavlja ravnodušnim

VIDEO Glumili da se vole, a zapravo se jedva podnose

Počinjemo s odbrojavanjem...

5. Adrien Brody i Queen Latifah

Oskarovac Adrien Brody i Queen Latifah bili su prezenteri na dodjeli 2003. godine, a Brody je htio još jednom dočarati kako je to izgledalo kada je, osvojivši Oscara, strastveno poljubio Halle Berry na pozornici pa je isto ponovio s Queen.

4. Sarah Michelle Geller i Selma Blair

Cure su 2000. godine dobile nagradu za strastveni poljubac u filmu 'Okrutne namjere', a cmoknule su se i prilikom preuzimanja nagrade pred milijunskom publikom.

3. Paris Hilton i Carmen Electra

Iako se na filmu nisu ljubile njih dvije, Paris Hilton poljubila je Carmen Electru dok joj je uručivala nagradu. Carmen je nagradu osvojila za trostruki poljubac u filmu 'Starsky & Hutch' s Owenom Wilsonom i Amy Smart.

2. Kristen Stewart i Robert Pattinson

Slavni par iz 'Sumrak' sage 2010. godine drugi je put zaredom osvojio nagradu za najbolji poljubac. Prethodne godine, Kristen se uspješno izmicala poljupcu, no godinu kasnije, Robert je uzeo stvar u svoje ruke, zgrabio svoju tadašnju curu i strastveno ju poljubio.

1. Rachel McAdams i Ryan Gosling

Vjerojatno najpoznatiji i najviše puta pogledani poljubac s dodjele MTV Movie Awardsa onaj je romantičnog para iz filma 'Notebook'. Ryan i Rachel 2005. godine osvojili su nagradu za najbolji poljubac, a kako su u to vrijeme bili i u vezi, publici su priuštili trenutak za pamćenje – pravi, filmski poljubac nasred pozornice!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene