Dječja zvijezda

Strašna tragedija mladog glumca: 19-godišnjak pronađen mrtav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Proslavio se kao dječja zvijezda kada je glumio sina Ray Romana u hit seriji 'Svi vole Raymonda'.

Sawyer Sweeten mladi je glumac koji je proslavio u popularnoj američkoj seriji 'Svi vole Raymonda'. Na žalost, izgleda kako se 19-glumac borio sa svojim unutarnjim domonima pa si je sam oduzeo život u roditeljskom kući u Teksasu. Razlozi nisu objavljeni u javnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz bez nje ne bi bilo isto Pogledajte kako danas izgleda Debra iz serije "Svi vole Raymonda", zbog zgodnije glumice zamalo nije dobila tu ulogu

U serijalu 'Autopsy: The Last Hours Of...' rekonstruirali su posljednja 24 sata života glumca Robina Williamsa

Bio je jedan od omiljenih likova u popularnoj seriji u kojoj je utjelovio sina Ray Romana – i njegov brat blizanac glumio je u seriji, baš kao i sestra Madylin. Braća Sweetin prestala su glumiti nakon što se serija završila 2005, a zadnji su se put pojavili u javnosti 2010. na TV Land nagradama u Los Angelesu.

Prije nego li je odlučio dići ruku na sebe, njegova sestra Madylin samo par dana prije objavila je na Facebooku: 'Htio bih potaknuti sve ljude da pokažu ljubav prema onima koje vole. Nema nemaju sumnje u ljude kojima je stalo do njih'.

Cijela njegova obitelj potpuno je shrvana tragedijom, baš kao i njegova glumačka obitelj sa seta. 'Sawyer je bio zabavan i bistar mladi čovjek. Prerano je otišao od nas', poručila je glumica Patricia Heaton koja je glumila njegovu majku u TV seriji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene