Otkrila njezina majka

Kakvi su Kristina i Marin kad su daleko od očiju javnosti?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svjetski su se mediji raspisali o lijepoj Dubrovkinji!

Danas cijeli svijet bruji o jednom imenu. Hrvatski tenisač Marin Čilić novi je pobjednik US Opena, a do pobjedničkog trofeja stigao je svladavši u finalu Japanca Keija Nishikorija sa 6-3, 6-3, 6-3 za jedan sat i 54 minute igre.

Pogledaj i ovo Vjenčali se Marin Čilić i Kristina Milković (FOTO: Grgo Jelavic/PIXSELL) pristižu čestitke Marin Čilić i lijepa supruga Kristina na novoj zajedničkoj fotki blistaju od sreće, a jasno je i zašto

No, uz slavnog Čilića, veliku pažnju svjetskim medija privukla je i njegova lijepa djevojka, piše Larry Brown Sports.

I oni su gledali pobjedu Marina Čilića – slavni na tribinama!

24-godišnja Dubrovkinja Kristina Milković napeto je pratila finalni meč svog dečka Marina Čilića. Upravo su se o ljepoti, ali i obrazovanju raspisali američki mediji. Portal Fabwags uvrstio ju je među jednu od najljepših djevojaka poznatih sportaša.

Marin i Kristina u vezi su već pet godina, no brak se još ne spominje. Ipak, Čilić je u više navrata rekao kako mu je upravo ona najveća podrška. Njihovu vezu odobrava i majka lijepe Kristine.

Gospođu Milković koja se bavi iznajmljivanjem apartmana iznenadilo je što su je se nakon Marinove pobjede sjetili brojni gosti kojima je njezina gostoljubljivost uljepšala odmor u Dubrovniku.

Milkovićima nije uvijek bilo lako. Nakon rata obiteljska kuća bila je uništena do temelja, a gospođa Draga je obnovila i četvero djece odgojila sama. Drago joj je da se Marin i Kristina dobro slažu. Uostalom već nekoliko puta pobjednik US Opena izjavljivao je kako mu je djevojka u teškim trenucima najveća podrška te da s njom najbolje rješava dvojbe i nesigurnosti.

Uz to što mami uzdahe svojim izgledom, ova je ljepotica diplomirala psihologiju i politologiju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene