Izvukao se

Stoka o paklu ovisnosti: "Tada sam rekao da mi samo dragi Bog može pomoći"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uz puno muke i truda, Marin Ivanović Stoka danas je čist. Proveo je godine u zajednici Cenacolo i presretan je zbog te odluke.

Zagrebački reper Marin Ivanović Stoka progovorio je u velikom intervjuu za Story o svojoj borbi s ovisnošću, koja je trajala dugih dvadeset godina. Sada planira napraviti predstavu kojom želi educirati roditelje i djecu o svemu što im prijeti.

Pogledaj i ovo Marija Husar otvorila atelje (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) Nikad sretnija Najteži, ali najljepši "posao": Nakon nekoliko godina šutnje Marija Husar Rimac progovorila o sinu

"Vratio sam se prije točno dva mjeseca, a bio sam na jednom prekrasnom mjestu koje se zove Mariotto na jugu Italije, blizu Barija. Bio sam u zajednici Cenacolo. Nakon pet različitih zajednica, prvi put sam se odlučio za Cenacolo i presretan sam da sam prije dvije godine donio tu odluku. Tada sam rekao: 'Ovaj put mi samo dragi Bog može pomoći'", kazao je Stoka.

"Droga je vrlo složena. Ovisnost je vrlo kompleksna. Droga je savršena stvar, napravljena je tako da ti se svidi, ali ima najkatastrofalnije posljedice na svijetu. Pogotovo kokain, koji je bio moja primarna droga, on vodi u šizofreniju. Još ako si podložan dijagnozama po obitelji, ona mora izaći u jednom trenutku", dodao je Ivanović. Uvjeren je, kaže, da bi bez podrške obitelji i tadašnje djevojke Ivane, danas i dalje bio u paklu ovisnosti. S Ivanom je u dobrim odnosima jer mu je ostala podrška i prijateljica. Nada se, kaže, da će pronaći ljubav i jednog dana postati otac. Stoka danas radi na gradilištu, stvara pjesme te planira spomenutu predstavu s Marijom Kovačem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene