Ups!

U bazenu s Clooneyem? Sandra je sve ispričala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

George Clooney poznati je šaljivac u Hollywoodu, a svojom šalom uništio je Sandri Bullock haljinu! Sada je ona sve ispričala što se točno dogodilo...

Slavni glumci Sandra Bullock i George Clooney zajedno glume u filmu 'Gravity', a tokom promocije svojeg novog uratka zajedno su obilazili crvene tepihe diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Amal Clooney, George Clooney dotaknuo se i djece Vječiti šarmer bocnuo obožavanu suprugu Amal: "Briljantna je odvjetnica, no bolje da.."

Da ne bi bilo dosadno, za zabavu se pobrinuo Clooney. Naime, nagovorio je Sandru da skoči u bazen, iako su trebali zajedno on ju je prevario i na kraju je završila sama i potpuno mokra. Sve to je ispričala Jay Lenu – dakle, evo što se dogodilo u bazenu!

>> Sandra Bullock zacementirala je svoje mjesto u hollywoodskoj povijesti

'Bila sam u toaletu, a kada sam se vratila George i prijatelj bili su samo u boksericama. Rekli su mi da se žele okupati u bazen, zajedno smo se primili za ruke, brojali smo do tri... i ja sam skočila, a oni su ostali gore!', prisjetila se Sandra u večernjem showu Jay Lena.

Sandra jedino žali što je tada uništila novu crnu čipkanu haljinu koju je skupo platila, no ne žali za dugogodišnjim prijateljstvom koji veže nju i Georgea. 'Mi smo valjda jedini koji nisu izlazili u industriji. Mislim da je to jer smo preslični', kaže Sandra.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene