Biste li ga prepoznali?

Što mu se dogodilo? Ovako slavni 'Prijatelj' izgleda danas!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Biste li na prvi pogled prepoznali zvijezdu 90-ih godina, planetrano popularnog Chandlera iz serije Prijatelji? Vjerojatno vam je sad jasnije kako je na fotografijama, kao što ste i pretpostavljali, glumac Matthew Perry.

Glumac Matthew Perry (43) izgleda znatno drugačije nego što ga pamtimo iz perioda dok je 90-ih godina tumačio lik Chandlera u hit seriji Prijatelji koju mnogi smatraju najboljom serijom ikad.

Svjetski poznat glumac snimljen je na losangeleskom aerodromu u pomalo podbuhlom izdanju. Poznato je kako je ovaj glumac dugo vremena vodio borbu s ovisnošću o alkoholu i drogama no nedavno je priznao kako je već neko vrijeme 'čist'.

No, izgleda kako prazninu nastalu izbjegavanjem opijata, Matthew nadomješta hranom. Što je, naravno, znatno bolji izbor.

Perry je medijima priznao kako mu je trenutno najgora ovisnost kofein pa tako u dnevnom boravku ima svjetleći Red Bull soda aparat.

'Kad ste poput mene, tada je Red Bull jedino što vam preostaje', izjavio je nadavno u intervjuu za USAToday.com.

Pogledaj i ovo David Schwimmer i Matthew Perry - 4 "obitelj od šest stranaca" Poslije više od dva tjedna šutnje legendarni Ross objavio je najdražu fotografiju s Chandlerom pa dirnuo sve do suza

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene