Koliko emocija

Preuzbuđena Doris - Priznala i što joj u Splitu ide na živce!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Doris Dragović je gostovala u Ami G showu na televiziji Pink i pokazala nam se onakva kakvu je ne vidimo često.

Doris Dragović je u Ami G showu bila nevjerojatno opuštena i razgovorljiva. Voditelj je od nje gotovo pa mogao dobiti odgovor na svako pitanje koje joj je postavio. Doris je tako otkrila i što ne voli u svom Splitu i kako je živjeti u njemu.

Pogledaj i ovo Doris Dragović opravdanje ih nije utješilo Obožavatelji Doris Dragović razočarani zbog prekinutog koncerta u Zagrebu: "Tri sata se borite, je li tako teško sve odraditi i pripremiti ranije?"

'Nekako je to uvijek izromantizirana priča. Kao, na moru si pa je sve famozno. Mislim da je to lijepo, ali kad bude ona ljetna histerija... 68 milijardi ruksaka... Ideš nešto u dućan, a ovaj te ubije ruksakom u glavu. Ne možeš prolaziti. Samo vidiš more glava i neke kišobrane i suncobrane. Meni to sve ide na živce', izjavila je Doris u showu, mislivši pritom i na Kineze.

Doris se prisjetila i svoje prve ljubavne priče koja je tragično završila nakon što je dečka prerasla za glavu, a voditelj joj je priredio i iznenađenje.

U studio je došla pjevačica Vesna Zmijanac s kojom je Doris nastupa dalekih 80-ih godina. Dvije prijateljice koje se nisu dugo vidjele čvrsto su se zagrlile i prisjetile dana u kojima su se intenzivno družile.

Doris je tijekom intervjua govorila i o koncertima koje će održati u Beogradu 14. veljače i u Novon Sadu 8. ožujka.

Sve o njezinom gostovanju u showu pogledajte u priloženom videu.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene