Druženje u New Orleansu

Što je to Brad Pitt skrivao do sada? Napokon znamo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Među slavnim glumcima u Hollywoodu ima i dobrih prijatelja, a jedni od njih su i Brad Pitt i Matthew McConaughey.

Možda nije tako poznat po tetovažama kao drugi 'zločesti dečki' Hollywooda, no i Brad Pitt ih ima nekoliko. Sada je otkrio i svoju najnoviju tetovažu...

Pogledaj i ovo Ines de Ramon - 1 paparazzi sve snimili Brad Pitt ostvario je pravnu pobjedu nad Angelinom Jolie, a evo što je radila njegova 30 godina mlađa djevojka nakon presude!

Angelina Jolie otkrila nove detalje oko vjenčanja godine

Slavni hollywoodski glumac Brad Pitt pridružio se prijatelju glumcu Matthewu McConaugheyu u New Orleansu kako bi zajedno zaigrali bejzbol. Kada se nađu dvije tako velike zvijezde, normalno da privlače i puno pažnje pa su slavni glumci došli na balkon hotela i pozdravili okupljene obožavatelje – i paparazze naravno.

No, kada je podignuo ruku Brad Pitt je i otkrio najnoviju tetovažu na svojem tijelu, a radi se o jednom stihu slavnog pjesnik – Rumi (Mevlana Dželaludin Rumi je bio perzijski islamski filozof, teolog, pravnik, pjesnik i sufi mistik iz 13. stoljeća. Smatra se jednim od najvećih mističkih pjesnika islama, koji je pisao na perzijskom jeziku).

'Tamo postoji jedno polje, tamo ne postoji pravo i krivo. Tamo ćemo se sastati', novotetovirani je stih na unutarnjoj strani Bradove nadlaktice. Prema pisanju Radar Onlinea, Angelina Jolie i on planiraju iste tetovaže prije samog dugoplaniranog vjenčanja a možda je to upravo ta.

I dok je Brad pokazivao svoju tetovažu, njegov prijatelj očito je vratio izgubljenu težinu zbog filma 'Dallas Buyers Club' zbog kojeg je i dobio Oscara ove godine za najbolju mušku ulogu. Matthew je u New Orleans poveo i lijepu suprugu Camilu, te njihovu djecu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene