Billy stvar prošlosti

Što je presudilo drugom braku Angeline Jolie? Sada je otkriveno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako odavno nisu u braku, bivši suprug Angeline Jolie tek je sada otkrio razlog prekida. Billy Bob Thornton bio je nezasitan!

Bila je to jedna od strastvenih veza u Hollywoodu, daleko drugačija od one koju sada Angelina ima s Bradom. Billy Bob Thornton i Angelina Jolie ludo su se zaljubili i vjenčali 2000. u Las Vegasu.

Pogledaj i ovo showbuzz oživjeli staru ljubav? Nakon tri propala braka utjehu je ipak potražila kod jednog od bivših, ponijela i zanimljivu sitnicu za njihov susret

>> Za 8 milijuna dolara prodana je njihova najveća 'divlja' uspomena

Njoj je to bio drugi brak, a njemu čak peti. Ipak, strast nije bila dovoljna za opstanak braka, te su se razveli nakon tri godine. Billy je sada u intervju za The Sun otkrio kako je kraju presudila ljubomora – i to prvenstveno zbog snimanja seks scena s drugim glumačkim kolegama.

'Dok sam za ‘Monsters Ball’ snimao eksplicitne scene seksa s Halle Berry, Angelina me je pitala jesam li ju pipao. Odgovorio sam da sam morao. Razdvojenost i simuliranje seksa s drugima otežavaju brak', rekao je 58-godišnji Billy.

Glumac je u svibnju prošle godine objavio autobiografiju 'The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts' u kojoj se osvrnuo i na turbulentni trogodišnji brak s Angelinom.

'Uvijek je bila predobra za mene. Dok sam bio s njom, osjećao sam se kao Quasimodo', rekao je Billy koji je isto tako i danas ponosan na Angelina i Brada koji zajedno odgajaju šestero djece. Jolie je čak i napisala predgovor za njegovu knjigu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene