Na tapeti

I muškarci tračaju, a George Clooney nije iznimka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Iako je inače prilično suzdržan, George Clooney podijelio je svoje frustracije uza Esquire magazine.

George Clooney jedna je od najvećih zvijezda u Hollywoodu. Iako je njegov ljubavni život prilično nestabilan, karijera mu je u stalnom rastu. Ipak, ima i neke kritike na svoje kolege glumce, jednako tako velike zvijezde.

Pogledaj i ovo showbuzz Jedva preživjeli "UMRLA SAM I VRATILA SE NAZAD" Zastrašujuća iskustva najvećih zvijezda!

Clooney se za Esquire prisjetio i prepirke s glumcem Russellom Croweom. Naime, on je Clooneyja optužio da se 'prodao' nakon čega se pokušao ispričati: 'Istina je da mi je Crowe poslao knjigu poezije kao pokušaj da se ispriča što me je**** uvrijedio. On je započeo svađu sa mnom'. Dodao je i da bi on želio biti kao Frank Sinatra.

>> Koga zaista ljubi Clooney? I sam je progovorio!

52-godišnji se glumac raspričao i o slavnom glumcu Leonardu DiCapriju – on ga savjetuje da si nađe bolju produkcijsku ekipu. Kako su se prije znali družiti, čak i zaigrati košarku -  no Leovi prijatelji su se čitavo vrijeme bahatili i prijetili da će ih 'prebiti'. 'Između njihove igre i onog što su pričali, natjerao me da razmislim o tome koliko je bitno imati nekoga u životu tko će ti govoriti kako stvari stoje. Nisam siguran da Leo ima nekog takvog', rekao je Clooney. 

Na živce mu pak posebno idu 'Twitter-manijaci' poput Ashtona Kutchera. 'Treba biti manje dostupan i misteriozan', naglašava slavni šarmer.

I dok neke kolege kritizira, za prijatelja Brada Pitta ima samo riječi hvale posebno što je uspio završiti svoj film 'Worl War Z'. 'Bili smo zajedno u Londonu, popili smo punio votke, tada mi je povjerio kako misli da će ga ta snimanju ubiti', priča George.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene