"Želim da to ne zaboravi"

Opet kopira Michelle? Melanija za Donalda sprema posebno iznenađenje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prva dama Melania Trump navodno je pozvala Trumpove pristaše da potpišu online rođendansku čestitku za njezinog supruga, predsjednika Donalda Trumpa, koji će 14. lipnja navršiti 71 godinu.

"Trebam vašu pomoć da to bude rođendan koji moj muž nikada neće zaboraviti", napisala je Melania u e-mailu podržavateljima. "Naše proslave uvijek uključuju obiteljske i bliske prijatelje. Svakako ste se dokazali kao vjerni prijatelj moga supruga kroz svoju potporu njegove pozitivne vizije „Make America Great Again“ i kroz nepokolebljivu predanost Republikanskoj stranci".

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump hm... Melania Trump posljednjim je potezom poljuljala ugled svojeg supruga i ponovno rasplamsala šuškanja o razvodu!

U dobi od 70 godina, Trump je najstariji čovjek ikada izabran u ured – time je pretekao i bivšeg predsjednika Ronalda Reagana, koji je imao 69 godina. Tijekom kampanje 2016. Trump je na jednom skupu odgovorio na rođendanske želje govoreći: "Ne, Ne želim čuti za to ... osjećam se kao da mi je 35. To je dobra vijest", izvještava AOL.

Melanin rođendanski pozdrav opet podsjeća na bivšu prvu damu Michelle Obamu koja je sličnu stvar napravila za svog supruga, bivšeg predsjednika Baracka Obamu. U srpnju 2010. godine, povodom 49. rođendana Obame, poslala je poruku: "Zajedno s ostalim podržavateljima Organizacije za Ameriku, ja, Malia, Sasha i Bo, želimo mu sretan rođendan i neka zna da smo spremni i narednu godinu biti uz njega.“

Međutim, prva dama će također dati mužu još jedan dar. Melania se konačno seli u Bijelu kuću na njegov rođendan. Očekuje se da će se ona i njegov sin, Barron, preseliti 14. lipnja.

Katherine Jellison, profesor povijesti na Sveučilištu Ohio, specijalizirana za studije prvih dama, nagađala je o političkim posljedicama tog poteza. "Njezina nazočnost neće zaustaviti nikakve istrage, ali u vrijeme kada ovakvo predsjedništvo treba atmosferu stabilnosti, to bi mogao biti dobar potez", rekla je. "Taj korak pomaže davanju dojma da je predsjednik trenutno u stabilnom i solidnom braku i da mu je život u kući pod kontrolom".

Drugi izvori bliski predsjedniku također smatraju da će taj potez imati pozitivan učinak."Vrlo sam sretan što se seli", rekao je Sam Nunberg, bivši pomoćnik Trumpove kampanje koji je proveo neko vrijeme s parom. "Ona ima snažan utjecaj i osobnost te mislim da ga smiruje." Predsjednik Newsmax tvrtke Chris Ruddy i povjerenik Trumpa, dodao je: "Mislim da Donald sluša svoju ženu i strahovito poštuje njezina mišljenja o stvarima."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene