iskreni osjećaji

Hauser o Rozgi: 'Ljeto je učinilo je svoje, zaljubio sam se u rekordnom roku'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ovo je ljeto izgleda puno ljubavi, a nakon što je izašla vijest kako su pjevačica Jelena Rozga i violončelist Stjepan Hauser u vezi. Sada je mladi glazbenik i sam progovorio o ljubavi...

Jesu li zaista zaljubljeni ili je njihova veza obmana? Mnogi su se pitali nakon što je izašla vijest kako su pjevačica Jelena Rozga i dio popularnog dvojca 2Cellos Stjepan Hauser zaljubljeni.

Pogledaj i ovo Marija Petrović Često ih zamjene! Tko je srpska Rozga koja je svima zapela za oko u hit-showu? Sličnost je sve šokirala: "Ja bih ju poslala nek ju vodi Huljiću!"

Vi ste izabrali: Imamo TOP 3 ljetna hita, Ivan Zak s pjesmom 'Pretjerujem' na prvom mjestu

Ipak, izgleda kako su njih dvoje itekako ozbiljni, a i mladi glazbenik otkrio je što ga je provuklo simpatičnoj Splićanki.

'Jelena mi se uvijek sviđala – onako mala, sitna, slatka, simpatična i ljubazna... A ovo ljeto učinilo je svoje. Zaljubio sam se u rekordnom roku. Nije mi jasno čemu tolika polemika oko naše ljubavi. U ovoj zemlji ne ne smiješ ni zaljubiti. Stvar je vrlo jednostavna – zaljubili smo se, volimo se i sretni smo zajedno. Nije to nikakva medijska spačka, i mi smo ljudi od krvi i mesa i možemo se zaljubiti’, poručio je Stjepan, piše Story.

Ljubav je otvorila i jesensku sezonu, a obožavatelji će sigurno pratiti razvoj njihove situacije.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene