Profesori, poduzetnici...

Napustili slavu pa pronašli obične poslove: Tko je danas konobar, a tko učitelj?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Amanda Bynes bavi se modom, a Tony Danza profesor je engleskog. Znate li što danas rade Steven Seagal i Tom Selleck, a čime se bavi Freddie Prinze?

Sjećate ih se s malih ekrana, no više ih ne viđate. Neki od slavnih celebrityja danas su normalni, povučeni ljudi koji pokušavaju izgraditi nešto normalniju karijeru i život. Njihove priče su različite, ali predznak normalnog posla svima je zajednički.

Pogledaj i ovo Zvijezde koje su napustile crveni tepih - 4 iznenađujući odabiri! Koje su to zvijezde napravile drastične zaokrete u karijeri i napustile crveni tepih? Nekad ste ih gledali u potpuno suprotnim ulogama!

Amanda Bynes

Glumica je bila dječja zvijezda u koju su se ulagale velike nade. Nažalost, kako je odrastala, njena karijera je postajala sve neuspješnija pa se Amanda počela drogirati i piti. Sve to dovelo ju je do liječenja na psihijatriji, čime je započeo njezin dugi put prema oporavku. Danas je, srećom, puno bolje, a odlučila je i maknuti se iz Hollywooda. Bynes gradi karijeru u modnom svijetu.

Tom Selleck

Iako slavni Tom i dalje tu i tamo prihvati ulogu, odlučio se polako umiroviti i preusmjeriti na novi posao. Bavi se uzgojem avokada. Tvrdi da mu je rad na farmi donio uravnoteženost nakon stresne glumačke karijere.

Tony Danza

Dobro poznato lice iz brojnih hitova. Simpatični Tony danas, pak, radi kao profesor engleskog jezika u Philadeplhiji. Sigurni smo da su predavanja itekako zabavna.

Chris Owen

Zvijezda serijala filmova "Američka pita" nikad nije uspio pronaći pravi put do uspjeha. Glumio je u prilično popularnom filmu, a nakon toga se nije uspio probiti. Stoga danas radi normalan posao - konobar je u sushi restoranu.

M.C. Hammer

Da je život prilično uzbudljiv, zna M.C. Hammer. Gospodin je završio u bankrotu, nakupivši 13 milijuna dolara duga. Proglasio je osobni bankrot, no nije se predao. Pokušao je vratiti svoj život na prave staze - i uspio je. Danas radi na aplikacijama i predaje o novim medijima na najprestižnijim fakultetima u Americi.

Freddie Prinze

Tko ne voli te snene oči? San svake tinedjžerice krajem devedesetih danas je suprug, otac i vjerovali ili ne - autor sjajne kuharice. Čovjek je opsjednut hranom, obožava kuhati pa je uspio objaviti i kuharicu, svoju prvu, ali ne i zadnju.

Steven Seagal

Slavni akcijski glumac danas se bori protiv zločina u New Mexicu, gdje radi kao šerif.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene