456796
456796
456796
456796
456796

SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE I MALTRETIRANJE Dadilja tužila slavnog glumca!

  • , 12.11.2016., 10:51
  • Autor:
  • komentara

Čini se da je slavni glumac inače prilično besraman.

 
 
 
 
Steve Howey i Sarah Shahi (Foto: Getty)
Steve Howey i Sarah Shahi (Foto: Getty)

Zvijezda serije "Shamless", glumac Steve Howey i njegova supruga Sarah Shahi, priuštili su svojoj bivšoj dadilji pravi pakao. Ona ih je zbog svega tužila. U tužbi je navela da su je maltretirali i ponižavali jer je muslimanka, a izrugivali su joj se i zbog njenog tijela te je seksualno zlostavljali.

Howey i Shahi su dadilju Sarah Alaseri zaposlili 2012. godine kako bi se brinula o njihovo troje djece, no uskoro je sve postao pravi pakao, piše TMZ. Rekla je da je glumac prigovarao kada bi ona poštivala islamske običaje pred njegovom djecom. Navodno su uvrede postajale tolike da Sarah nije mogla moliti kod njih.

Steve Howey i Sarah Shahi (Foto: Getty)

Dadilja je dodala je i da glumčeva supruga bila seksualno neprimjerena. Pokazivala je dadilji fotografije svog navodnog obnaženog ljubavnika. Dadilja je u tužbi navela da joj je sve postalo previše te je na kraju morala dati otkaz. U svakom slučaju, nakon tri godine, dadilja zbog svega traži jako puno novca za odštetu.

Steve Howey i Sarah Shahi (Foto: Getty)


 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se