Beskrupulozna ambicija

Upoznajte riđokosu 'zloćku' koja će svojoj okolini od večeras otežavati život!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Na Novoj TV od večeras kreće 'Stella', prvi glazbeno-dramski spektakl na malim ekranima uz kojeg vam je zabava zagarantirana! Prvu epizodu Stelle možete pogledati već večeras od 21.10 sati. A sad vas upoznajemo s glumicom Vandom Winter koja u Stelli tumači zlicu Lanu.

Stellu gledajte večeras od 21.10 sati na Novoj TV

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Lana koju imate priliku upoznati u seriji 'Stella', a koju tumači glumica Vanda Winter, je ambiciozna i jako talentirana djevojka. Od malih nogu bavi se baletom, plesom i pjevanjem. Njezin jedini cilj su uspjeh i slava koje vidi kao jedini put do majčine ljubavi. Njena majka je bivša balerina, stroga, vođena disciplinom i ambicijom. Članica je žirija Stelle, a u tom poslu vodi se svojim planovima i skrivenim motivima.

>> Majčinu ljubav i majčin život spasiti može samo talent!

Glumica Vanda Winter progovorila je za Dnevnik.hr o svojoj ulozi u seriji 'Stella'.

Vanda, rekli ste kako ste se zaljubili u svoju ulogu u seriji 'Stella' – pa kako se dogodila ta ljubav?

Zahvaljujući zanimljivoj audiciji na koju sam pozvana prošlog ljeta. Od prvog sam trena bila u konkurenciji za ulogu Lane, kompleksne riđokose "zloćke" koja beskrupuloznom ambicijom, ali i neosporivim glazbeno-scenskim talentom, vješto otežava živote ostalim sudionicima talent-showa 'Stella'. Svidjela mi se, najviše zato što je ispod svoje superiorne vanjštine, posjedovala i kapacitet za preobrazbu te samim time nije bila tipična, jednolična, negativka, nego punokrvno ljudsko biće koje se samoinicijativno osudilo na niz loših odluka. Kapitulirala sam pred količinom Lanine ranjivosti.

Utjelovili ste lik negativke, prilično hladne i ambiciozne... što vam je bilo najteže u toj transformaciji?

Lanine postupke upitnog morala doživljavala sam prvenstveno kao pokušaje njezine vlastite autodestrukcije i sve što je činila drugima, zapravo je činila jedino sebi. No bilo mi je dosta teško preko usta prevaliti par takoreći politički nekorektnih uvreda upućenih njezinoj konkurentici Jasmini. Nadam se da će i publika u njima prepoznati samo žaljenja vrijednu Laninu nemoć koju ne treba nadalje oponašati.

Što možemo očekivati od nove serije 'Stella'?

Vrhunsku zabavu za cijelu obitelj! Serija je sadržajno koncipirana tako da pokriva sve uzraste, a osim očekivanog dramsko-igranog dijela, u domaći televizijski žanr uvela je i niz zanimljivih glazbenih iznenađenja. Kao takva, serija predstavlja novitet naše televizijske ponude i nakon što smo u vidu produkcije obavili doista opsežan i nesvakidašnji posao, s ponosom i nestrpljenjem očekujemo prve reakcije publike.

Što će vam sa snimanja ostati u najljepšem sjećanju?

Druženje s divnim i talentiranim ljudima koji su me iz dana u dan poticali na kreativnost i inspirirali da iz sebe izvlačim samo ono najbolje. Drago mi je što sam bila dijelom tog tima.

Glazbeno-dramski spektakl 'Stella' možete pogledati večeras na Novoj TV od 21.10 sati.

Prije Stelle imat ćete također priliku od 20 sati pogledati još jednu novu seriju na Novoj TV - Zora dubrovačka.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene