U nedjelju deseta epizoda

'Stella' se bliži kraju i jasno je da će se u finalu boriti Jasmina i Lana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kako se natjecanje ´Stella´ bliži kraju, žiriju je sve jasnije da će se borba za pobjedu odvijati između Jasmine i Lane.

Lanu muče posljedice njezinih postupaka zbog čega odlučuje u potpunosti promijeniti svoj odnos s majkom. Svjesna je da nema ni jednog prijatelja, i da je to samo jedna u nizu stvari koje je žrtvovala zbog svojih i majčinih ambicija. Jedina utjeha joj je Mićo, koji očito u njoj vidi nešto dublje ispod savršene slike koju se trudi pokazati ostalima.

Pogledaj i ovo showbuzz Odlična obrada 'Pleši sa mnom' - Pjesma kojom je Lana odledila majčino srce!

>> Emotivan nastup od kojeg ćete se naježiti - 'Zora je'

Lana se sve teže nosi s time i istresa se na Elu, koja je napokon počela pokazivati iskrenu brigu za kćer koju više ne može prepoznati. Usputno otkriće na audiciji iz temelja će potresti Elu. Suočava se s bolnim podsjetnikom na dio svoje prošlosti koji je i dalje proganja. Nesretna i očajna utjehu traži u Lani, ali ona donosi odluku koja će Elu dovesti do ruba živčanog sloma.


Jagoda i Franjo se ponovno zbližavaju i ona se odluči vratiti kući. Dok Franjo i Jasmina misle da će joj obiteljska atmosfera goditi i pomoći da lakše dočeka operaciju, ona samo želi zadnje trenutke života provesti s najmilijima.
 
Ne propustite ni ove nedjelje u 20.05 sati na Novoj TV nove zaplete u životima omiljenih junaka koji će vas u desetoj epizodi spektakla ’Stella’ zabaviti plesom i odličnim odabirom poznatih melodija!

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene