Zaljubljive prirode

MIJENJA IH KAO ČARAPE - ponovno ima novu curu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zvijezda vampirske sage češće mijenja partnerice od nekih 'zloglasnih' frajera.

Kada je u javnost je izašla informacija kako Kristen ima curu i to ne bilo koju već svoju asistenticu Aliciu Cargile, mnogi su ostali šokirani. Djevojke su šetale gradom držeći se za ruke, a Kristen više nije morala objašnjavati svoje sklonosti. Aliciju je upoznala sa svojom mamom koja im je dala blagoslov i činilo se kako će ljubav trajati zauvijek, ali nije bilo tako.

Pogledaj i ovo Stella Maxwell (Foto: AFP) Moderna veza Ovu zanosnu plavušu zanimaju samo žene, a trenutno je u turbulentnoj vezi sa slavnom glumicom

Kristen se na brzinu odljubila i počela šarati sa strane. Neko vrijeme njezin ljubavni status nije bio poznat, a onda se pojavila u javnosti s novom curom, francuskom pjevačicom Soko. Zanimljivo je i to kako su Kristen i Soko imale istog dečka, svjetlucavog vampira Roberta Pattisona.

E sad, nije poznato je li baš to bio razlog prekida ljubavi između Kristen i Soko, ali glumica već ljubi drugu. I to ne bilo koju već Victorijinu anđelicu, lijepu Stellu Maxwell. Stella je prošle godine ljubovala s Miley Cyrus. Djevojke su viđene kako ramjenjuju nježnosti nakon Mat gala večere.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene