Bez obzira na sve

Pali poljupci! Njihova ljubav svaki je dan sve veća

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žiri 'Stella' sve teže kontrolira međusobne tenzije, a Lanu i Jasminu more njihovi privatni problemi. Nova Stella nosi nova uzbuđenja!

U novoj epizodi serije 'Stella' Jasmina koristi slobodan dan za posjet majci. Međutim, Jasmina ni sluti kakvu dramu prolazi njezin otac. Mučen grižnjom savjesti zbog neuspjele pljačke i nemogućnosti da pomogne obitelji, Franjo vidi samo jedan izlaz iz teške situacije te odlučuje Jasmini napisati pismo, i objasniti joj svoj potez.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte! Ona vas neće ostaviti ravnodušnima: 'Ljube se dobri, loši, zli'

>> Sementina dirljiva izvedba u 'Stelli' raznježila legendarnu kantautoricu!

Nera priznaje Jasmini da je Franjo pljačkaš, ali Jasmina jednostavno odbija u to vjerovati. Zabrinuta, odlučuje posjetiti svog oca i prestravi se kad u kamp kućici ugleda pištolj i pismo. Ipak, njegova odluka nije bila da si oduzme život, već da ga ponovno počne živjeti kako treba. Franjo se želi prijaviti u bolnicu i početi s odvikavanjem kako bi se riješio poroka koji mu je razorio obitelj, ali i kako bi bio bliže Jagodi

Jasmina je presretna zbog očeve odluke, ali i rastresena zbog prepirke s Nerom, pa se teško nosi s novim izazovom na ´Stelli´. Osim pjevanja, morat će usavršiti i ples. Mentor natjecateljima će biti Mario Braut, koji ostaje pomalo razočaran Jasmininim plesačkim umijećem. Za razliku od nje, Lana je napokon dobila priliku da pokaže kako su se mukotrpne plesne vježbe isplatile. Komplimenti koje je dobila smekšavaju i strogu Elu koja jedva skriva ponos, i odlučuje biti malo blaža prema kćeri.

Ljubav između Jasmine i Kristijana svakim je danom sve veća, a Kristijanov nenadani posjet u pekari barem na kratko skreće Jasiminine misli s turobne svakodnevice. Nakon Franjinog posjeta, Jagodino zdravstveno stanje se malo popravilio, ali bolno prisjećanje na stravičnu nesreću koja joj je uništila obitelj dodatno opterećuje njezino slabo srce koje prestaje kucati…

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene