Kročila u nove izazove

Gdje se skriva Stefany Hohnjec? Posvetila se vjeri i pronašla novi posao

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Stefany Hohnjec progovorila je nakon dugo vremena.

Stefany Hohnjec bila je Miss sporta 2004. godine. Nakon toga radila je kao manekenka i bila prilično eksponirana. Gotovo da nije bilo novina u kojima se nije ukazala ona.

Pogledaj i ovo Stefany Hohnjec - 1 Punila je medijske stupce Sjećate se Stefany Hohnjec? Turbulentan život zamijenila je vjerom i mirom, a danas se o njoj jako malo zna

Bavila se ritmičkom gimnastikom i sudjelovala na europskim i svjetskim natjecanjima kao reprezentativka Hrvatske. Danas je daleko od medija, a okrenula se i vjeri. Jedno je vrijeme živjela u Kini.

''Nakon povratka iz Kine, u kojoj sam u Pekingu radila u privatnoj sportskoj akademiji, s djecom predškolskog i školskog uzrasta, po povratku u Hrvatsku zaposlila sam se u struci u jednoj firmi, u kojoj sam dvije godine radila kao menadžer za marketing i prodaju', ispričala je Stefany .

Stefany danas ima i svoj klub ritmičke gimnastike. ''Cijeli život znam u srcu da će ritmička gimnastika biti dio mog života i da ću se time baviti, ali nisam znala kada će biti taj pravi trenutak da ostvarim svoj san i otvorim svoju školu ritmike. Zadnjih godinu i pol imala sam sve češće misli o ostvarivanju toga i stvari su se polako počele događati u tom smjeru. Počela sam rad u drugim klubovima i upisala Stručni studij za izobrazbu trenera na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu. U roku od godinu dana odlučila sam pokrenuti svoju školu ritmike i započeti s onime što volim te sam otvorila Klub ritmičke gimnastike'', kazala je Hohnjec.

Ipak, nekada poznata kao glavna akterica društvenih događanja posljednjih godina vrijeme koristi za molitvu i traži unutarnji mir.

''Vjera je moj oslonac i snaga u životu kako bih svaki dan mogla kročiti u nove izazove i životne situacije. Moja vjera je dio mene i pomaže mi kako bi moj život bio ispunjen i imao smisla. Sretna sam što time mogu pomagati i raditi s mladima kroz Kursiljo, pokret malog kršćanstva, i biti animator na krizmaničkim tečajevima', objasnila je Stefany za Tportal.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene