Mir, brate!

Enis Bešlagić oglasio se nakon Praljkova čina: "Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge''

Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Enis Bešlagić (FOTO: Instagram)

Enis Bešlagić, za razliku od Sergeja Trifunovića, odaslao je pomirljivu poruku.

Šokantan dan u Haagu, u kojem si je hrvatski general Slobodan Praljak oduzeo život pred očima cijelog svijeta, podigao je i puno prašine na društvenim mrežama. Cijela bivša Jugoslavija vrvila je različitim stavovima i međusobnim osudama, a u rasprave su se uključile i brojne osobe iz javnog života.

Pogledaj i ovo Enis Bešlagić i Zlatko Dalić zasluženo! Zlatko Dalić došao na predstavu pa kući otišao s nagradom, evo kakvo mu je posebno priznanje dodijelio jedan od omiljenih regionalnih glumaca!

Na trenutak su ljudi opet bili podijeljeni baš kao devedesetih. Različiti stavovi i brojna prepucavanja tako su se prelamala na objavi glumca Sergeja Trifunovića, koji je svojom objavom podigao najviše prašine među ''poznatim'' profilima.

Ipak, ima i onih koji su u cijeloj situaciji vidjeli priliku za pomirljiv ton. Upravo tim tonom javnosti se obratio glumac Enis Bešlagić.

''ČITAJ!! Moj brate, po domovini... BiH služi stranim silama kao poligon za razne njihove pokuse... To je dokaz koliko smo mi svi “mali” narodi na ovim prostorima i koliko se “veliki” igraju s nama i našim emocijama... A sve za svoje interese! To je još jedan dokaz da mi moramo praviti svoje priče i poštovati jedni druge. Da nikada više ne budemo izmanipulirani i glupi u svojoj naivnosti!! Da nikada više ne budemo instrumenti i bojeva municija stranih sila... Nema pobjednika na našim prostorima... Svi smo mi gubitnici, osuđeni jedni na druge! Mir brate, po domovini'', stoji na Instagramu u objavi glumca kojeg simpatiziraju sa svih strana nekada zaraćenih ljudi.
 

 

A post shared by Enis Bešlagić (@beslagicenis_jedini_pravi) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene