Mlađe je slađe

Velike 'pume' Hollywooda: Jedino mlađi muškarci mogu držati njihov tempo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Naziv 'puma' u našim krajevima zadnjih par mjeseci nosi Severina sa svojim 28-godišnjim novim dečkom Igorom Kojićem. No ona svakako nije pokrenula taj trend...

'Puma' ili 'cougar' je američki naziv za zgodnu stariju ženu koja izlazi s mlađim muškarcem. Prije Severine, naziv su popularizirale mnoge hollywoodske zvijezde. 

Ovo je top 5

Pogledaj i ovo Demi Moore i Bruce Willis s djecom - 4 "Ovako izgleda zdrav odnos" Demi Moore uz emotivne fotografije bivšem suprugu Bruceu Willisu čestitala rođendan: ''Zahvalni smo što te imamo''

1. Demi Moore

Zgodni Ashton Kutcher je mnogim djevojkama slomio srce kada je oženio 16 godina stariju Demi Moore. Slavni par je potrajao 9 godina u braku, ali je zato njihova veza pokrenula trend u Hollywoodu. Pojam 'puma' nije bio stran do tada, ali Demi mu je definitivno dala novu slavu.

Slavne mama i kći bile zaljubljene - u istog frajera

2. Courteney Cox

Courteney koja čak ima i glavnu ulogu u seriji ' Cougar Town' ima dugu povijest skitanja s mlađim muškarcima. Tokom snimanja serije 'Prijatelji' bila je udata za 7 godina mlađeg Davida Arquetta , no zbog prevare s njegove strane brak je pukao. Coutreney nije dugo patila i trenutno je zaručena za 12 godina mlađeg Johnnya McDaida, člana benda 'Snow Patrol'.

3. Jennifer Lopez

Atraktivna latinoamerička zvijezda J.Lo je prošla kroz trnje i kamenje što se veza tiče. Nakon 3 braka i nekoliko propalih zaruka, žena zna znanje te se ovaj put odlučila za mlađi model. Trenutno ljubi 18 godina mlađeg plesača, Caspera Smarta.

I Seve i J.Lo – skratile kosu za mlađeg dečka!

4. Sandra Bullock

Sandra je možda dobra cura iz susjedstva, ali svi smo živjeli kroz nju kad je hodala sRyanom Goslingom. Ryan je tada bio 15 godina mlađi od Sandre, no ljubav nije potrajala.

Najljepša žena na svijetu: 'Ovuliram od samog pogleda na njihova tijela!'

5. Sharon Stone

Sharon je apsolutna rekoderka naše liste, s 27 godina razlike između nje i argentinskog modela Michaela Micae. Prije ove veze Sharon je hodala i s vršnjacima i sa starijim muškarcima, ali izazovna glumica 'Sirovih strasti' je pokazala svima kako se to radi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene