Još uvijek u bolnici

Obitelj progovorila - u kući Bobbi Kristine pronađena droga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stanje Bobbi Kristine Brown se poboljšalo, no liječnici su i dalje zabrinuti.

Prema najnovijim informacijama u kući Bobbi Kristina Brown, kći prerano preminule pjevačice Whitney Houston, pronađena je droga. Policija je po drugi puta pretražila njezinu kuću i iako nisu ništa htjeli otkriti javnosti, obitelj je priznala da je pronađena droga.

Pogledaj i ovo Mislav Čavajda (Foto: Facebook) Uspješan oporavak Poznati domaći glumac ozdravio u društvu Charlijevih anđelica: "Hvala vam, moje dame!"

Bobbi je pronađena u subotu u 10.30 sati po lokalnom vremenu onesviještena u kadi u svom domu. Na vrijeme ju je pronašao njezin suprug Nick Gordon koji je odmah pozvao hitnu pomoć te i sam započeo s reanimacijom.

Američki mediji pišu da je oteklina na mozgu danas splasnula te da Bobbi može micati očima i najvažnije je da joj je razina kisika u mozgu značajno porasla u odnosu na nedjelju, piše TMZ. Ipak, njezini liječnici boje se da postoji mogućnost od trajnog oštećenja mozga jer je bila bez zraka između dvije i pet minuta.
Kristina se trenutno nalazi u bolnici North Fulton, a uz nju je cijela njezina obitelj.

Bobbi Kristina pozitivno reagirala na jedan od testova!

Kći pokojne pjevačice Whitney Houston i Bobbyja Browna nije se nikako mogla pomiriti sa smrti svoje majke koja je preminula u veljači 2012. godine nakon što se predozirala.

Slavna je pjevačica pronađena mrtva u kadi u hotelskoj sobi na Beverly Hillsu i upravo zbog toga zabrinutost oko stanja mlade Bobbi nije slučajna.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene