Predmeti iz filma rocky i rambo

Odriče se uspomena iz svojih filmova: 'Mislim da će ih drugi cijeniti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ukupno će se ponuditi oko 800 predmeta - kostima, drugih detalja kao i osobnih predmeta Sylvestera Stallonea.

Američki glumac i redatelj Sylvester Stallone uskoro će na dražbi ponuditi na stotine kostima i drugih predmeta iz svojih najpoznatijih filmova poput boksačkih rukavica iz "Rockyja" ili vojničke jakne iz "Ramba".

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone - 2 nikad prežaljen Najteži gubitak holivudskog snagatora: Iznenada je ostao bez svojeg dostojnog nasljednika, koji je odmalena krenuo njegovim stopama

Šezdesetak takvih predmeta izloženo je u utorak u New Yorku gdje ostaju i u srijedu prije prodaje predviđene od 18. do 20. prosinca u Los Angelesu ali i putem interneta, koja bi mogla ostvariti nekoliko milijuna dolara.

DIRLJIVA PRIČA O ZVIJEZDI - od gladnog beskućnika do planetarne slave

Ukupno će se ponuditi oko 800 predmeta - kostima, drugih detalja kao i osobnih predmeta Sylvestera Stallonea poput crnog kožnog sakoa koji je nosio za ulogu Rockyja Balboe u "Rockyju" iz 1976.

Na dražbi će se ponuditi i scenarij filma napisan Stalloneovom rukom, boksačke rukavice i pojas šampiona koje je nosio glumac u "Rockyju II" 1979. godine. Svaki od tih predmeta procjenjuje se na 500.000 dolara.

'Mislim da će ih drugi ljudi doista cijeniti. Umjesto da ih držim u ormaru ili zaboravim na njih, pomislio sam da ih predam dalje', rekao je 69-godišnji glumac, redatelj i producent kojeg citira aukcijska kuća Heritage Auctions koja nudi kolekciju.

Stallone je slavu stekao s filmom "Rocky" koji je 1976. osvojio tri Oscara među kojima i onaj za najbolji film.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene