441954
441954
441954
441954
441954

Seksi Srpkinja iznuđivala novac od nogometaša Lazija

  • , 30.06.2016., 22:12
  • Autor:
  • komentara

Ljubav je pukla, a ljubavnica fotografijom sve otkrila.

 
 
 
 
Božana Vujinović i Milan Biševac (Screenshot: Instagram)
Božana Vujinović i Milan Biševac (Screenshot: Instagram)

Čarima neodoljive Božane nije mogao odoljeti ni nogometaš Lazija Milan Biševac. Iako ima suprugu Josipu i dvoje djece, Milana je ljubav zasljepila. 23-godišnja starleta Božana Vujinović i srpski nogometaš su neko vrijeme bili u vezi, a tajna je sada procurila van. Njegova ljubavnica je 'slučajno' objavila njihove zajedničke fotografije na svom Instagram profilu.

Do sada je Božana objavljivala samo fotografije gdje se ne vidi njezin ljubavnik. To su uglavnom bile fotografije nje same snimljene u restoranima u Rimu gdje je ljubavni par navodno živio skupa. No, Milan je očito razljutio Božanu pa je ona ovaj put objavila jednu njihovu zajedničku fotografiju.

To joj nije bilo dovoljno te je Milanovoj supruzi i novinarima prosljeđivala poruke koje su izmjenjivali. Nogometaš je uzvratio udarac te je prijavio ljubavnicu za iznudu novca, navodno po nagovoru supruge Josipe.

Božana na svom Facebook profilu tvrdi kako će se cijela istina saznati vrlo brzo.

 

Podsjetimo, Božana Vujinović, prije dvije godine uhićena je sa starletom Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji, a često boravi u Dubaiju.

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se