Na Oscarima

Sramotni, kontroverzni trenuci koje (ne)želimo zaboraviti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Donosimo vam top 10 sramotnih trenutaka koje bi slavne osobe vjerojatno željele što prije zaboraviti.

Dodjela najprestižnije filmske nagrade Oscar uvijek je glamurozna, no često se znaju 'zalomiti' trenuci koje slavne zvijezde žele što prije zaboraviti.

Pogledaj i ovo Eric Roberts "pohvalili su našu produkciju" Brat holivudske miljenice stigao je u Osijek gdje je započeo snimanje filma pod palicom hrvatskog producenta!

Ovi su slavni parovi nekada 'podizali obrve'

No, s internetom to nije tako lako, stoga vam donosimo Top 10 sramotnih, kontroverznih trenutaka s crvenog tepiha.

1. Marlon Brando

Kada je 1973. godine dobio Oscara za najboljeg glumca za ulogu u filmu 'The Godfather', Marlon Brando nije se pojavio kako bi primio tu prestižnu nagradu.

Umjesto toga, poslao je Sacheena Littlefeathera da on održi govor umjesto njega. 'Brando je nažalost spriječen i ne može primiti ovu prestižnu nagradu zbog današnjeg odnosa filmske industrije i televizije prema američkim Indijancima ,' rekao je Littlefeather u svom govoru.

2. Chris Rock

Komičar Chris Rock 2005. godine doslovno je riješio dvije muhe jednim udarcem. Voditelj se šalio na račun slavnoga glumca Judea Lawa. 'Tko je Jude Law? Zašto se pojavljuje u svakom filmu koji sam pogledao u posljednje četiri godine?', rekao je Chris Rock. Ni Law ni Sean Penn nisu bili oduševljeni njegovim nastupom, a Rock se glumcu kasnije ispričao.

'Oprostite mi na nedostatku humora...Jude Law je jedan od najtalentiranijih glumaca koje imamo', rekao je Chris Rock.

3. Sally Field

Sally Field mogla je dobiti Oscara za svoj govor zahvale 1985., dok je ronila suze nakon što je saznala da je osvojila Oscara za najbolju glumicu. U svom je govoru rekla: 'Ne mogu osporiti činjenicu da me volite. U ovom trenutku me svi volite!', a kasnije su se zbog toga svi šalili na njezin račun.

4. Julia Roberts

Kada je Julia Roberts dobila Oscara za najbolju glumicu za film 'Erin Brockovich' 2001., slavna se glumica zahvalila apsolutno svima...Osim stvarnoj Erin Brockovich.

5. Anne Hathaway i James Franco

Anne Hathaway i James Franco vodili su dodjelu Oscara 2011., no kritičari su ih nazvali 'dosadnima' i 'spektakularno lošima'. Franco je dobio najviše kritika, a Hollywood Reporter je rekao kako se činio distanciranim i nezainteresiranim. Navodno je Hathaway svom kolegi pokazala i srednji prst jer je morala uložiti toliko energije, dok je on samo rutinski odrađivao posao.

6. Jennifer Lawrence

Za većinu ljudi ovo bi bio najsramotniji trenutak u njihovim životima nakon kojeg se ne bi duuugo oporavili. No, tako ne misli Jennifer Lawrence koja se zaista osramotila pred svima kada je pala na stepenicama dok je krenula po svoj zlatni kipić.

'Mogu samo reći ružnu riječ koja počinje na 'F',' rekla je J.Law kada se konačno popela na pozornicu.

7. Gwyneth Paltrow

1999. kada je Gwyneth Paltrow primila Oscara za najbolju glumicu za ulogu u filmu 'Shakespeare in Love', slavna je glumica tijekom svog trominutnog govora cijelo vrijeme plakala, tresla se, radila grimase i zagrcnula se.

8. Angelina Jolie

Tijekom svog govora 2000., Angelina Jolie javnosti je priuštila jedan od najkontroverznijih trenutaka kada je izjavila: 'Ludo sam zaljubljena u svog brata!' A kasnije su Jolie i James Haven podijelili i sočan poljubac u usta.

9. Adrien Brody

Adrien Brody dobio je oscara za najboljeg glumca za ulogu u filmu 'The Pianist' 2002., a prije negoli se svima zahvalio, 'zgrabio' je voditeljicu Halle Berry i udijelio joj dugačak poljubac u usta.

10. Melissa Leo

Melissa Leo nije si mogla pomoći, pa je tako na dodjeli Oscara u svome govoru 'ispalila': 'Kada sam gledala Kate Winslet prije dvije godine to mi se činilo jeb*** lako!'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene