godine nisu važne

Slavne ljepotice zaustavile vrijeme!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Magazin Sports Illustrated izlazi već 50 godina, a takve su i ljepotice koje su zasjale na njegovim naslovnicama.

Ljepota se uvijek slavila na naslovnicama magazina Sports Illustrateda – magazina koji je ovaj tjedan proslavio svoj 50. rođendan. Uzmete li u obzir da je njegova publika uglavnom muška, a njegova prodaja seže brojku od 23 milijuna tjedno, budite sigurni su ove ljepotice itekako tražene.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Slavne ljepotice pokazale svoje raskošne atribute na crvenom tepihu Sports Illustrateda

Jedna od klasičnih primjera neprolazne ženske ljepote je Christie Brinkley koja i na pragu 60-te izgleda senzacionalno! Na naslovnici je bila u veljači 1980., a i 30 godina nakon toga izgleda fantastično!  Na partiju se pojavila u seksi crnoj haljini, izdanju u kojem izgleda duplo mlađe.

Irska ljepotica Kathy Ireland na naslovnici je bila 1992., a i u svojim 50-tima blista na crvenom tepihu. Žuti bikini i danas bi joj sigurno pristajao.

Slavna manekenka Tyra Banks našla se na naslovnici 1997. Tamnoputa ljepotica danas je 40-godišnja poslovna žena i domaćica showa 'America's Next Top Model'. Na crvenom tepihu je izgledala jako seksi u crnoj čipkanoj haljini, a njezina naslovnica u točkastom bikiniju čisti je klasik!

Zgodna glumica Rebecca Romijn pokazala je svoje tijelo na naslovnici 1999. Danas je ona 41-godišnjakinja koja sjajno nosi svoje godine, a svoju kondiciju održava, između ostalog, i trčanjem za kćerima blizankama.

Heidi Klum prava je zavodnica! I dok je na rođendanu zavodila u kožnoj haljini, na naslovnici magazina bila je 1998. Njemački supermodel sjajno izgleda i u svojim 40-ima - za nju vrijeme kao da je stalo! 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene