Počeli skroz drugačije

Znate ih kao glumce, no oni imaju tajnu prošlost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nije neka tajna da se sportaši znaju okrenuti glumi. Donosimo vam one kojima je to najbolje pošlo za rukom.

Kada vide da im dolazi kraj sportske karijere ili kada im sport dosadi, mnogi sportaši se okrenu Hollywoodu kao sljedećem poglavlju u njihovim karijerama. Neki od najpoznatijih sportaša svih vremena upravo su to i napravili.

Pogledaj i ovo Arnold Schwarzenegger i Linda Hamilton (Foto: Profimedia) Vratili su se! 35 godina nakon "Terminatora" ponovno napadaju: Kako danas izgledaju junaci filma Arnold i Linda?

Chuck Norris

Chuck Norris je majstor u borilačkim vještinama, a isto tako i zvijezda mnogih filmova kao što su 'The Delta Force', 'Missing in Action', 'The Way of the Dragon' i 'Firewalker'. Norris je pogodio žilu kucavicu kada se pojavio u CBS-ovoj hit seriji 'Walker, teksaški rendžer' koja se prikazivala od 1993. do 2001. godine.

Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger, bivši profesionalni bodybuilder, pojavio se u Hollywoodu kao glavni glumac u filmu 'Hercules in New York' iz 1970. godine. Uloga koja ga je proslavila bila je ona iz 1982. godine kada je utjelovio protagonista u filmu 'Conan the Barbarian'. Iako ga je ta uloga proslavila, ona po kojoj je najpoznatiji zasigurno je uloga Terminatora.

Dwayne 'The Rock' Johnson

Dwayne 'The Rock' Johnson je igranje nogometa na sveučilištu u Miamiju zamijenio bavljenjem profesionalnim hrvanjem s kojim se i proslavio. Kada je riječ o filmskoj karijeri može se spomenuti film 'Povratak mumije' u kojemu se pojavio, a u njenom nastavku je imao glavnu ulogu. Dwayne također glumi u franšizi akcijskih filmova 'Brzi i žestoki'.

Shaquille O'Neal

Legendarni košarkaš Shaquille O'Neal, koji je se sa svojom glumom našao na IMBD-ovoj listi 100 najgorih, pojavio se u filmu iz 1996. godine 'Kazaam' u glavnoj ulozi koja ga baš i nije proslavila. No, to ga nije zaustavilo da se nastavi baviti glumom.

Michael Jordan

Bivši igrač Chicago Bullsa ostavio se nakratko košarke i prihvatio ulogu u filmu 'Space Jam' iz 1996. godine. FIlm je zaradio vrtoglavih 230.4 milijuna dolara u cijelom svijetu. Slavnom košarkašu to je ujedno i jedina glumačka uloga, a iako je prošlo 20 godina od tada, film i Jordan su doživjeli kultni status.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene