forbes otkriva

Oprah više nije najutjecajnija - evo tko ju je skinuo s trona!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Redatelj Steven Spielberg svrgnuo je televizijsku voditeljicu Oprah Winfrey s prvog mjesta najutjecajnijih slavnih osoba u Sjedinjenim Državama, objavio je časopis Forbes u svojoj tradicionalnoj godišnjoj listi.

Spielbergov utjecaj ojačan je njegovim posljednjim filmom 'Lincoln', koji je prošle godine zaradio 12 nominacija za Oscara i osvojio dvije nagrade - zato se Steven Spielberg i našao na listi najutjecajnijih celebritija.

Pogledaj i ovo Oprah Winfrey (Foto: Getty) - 1 Nevjerojatna životna priča Majka ju je ostavila, baka ju je tukla, s 14 je ostala trudna i izgubila dijete, a danas je jedna od najutjecajnijih osoba na svijetu!

Oprah: 'Da sam imala djecu, mrzila bi me'

Oprah Winfrey (59) pala je na drugo mjesto jer više nije toliko aktivna na američkoj televizijskoj sceni. Na trećem mjestu je autor 'Ratova zvijezda' George Lucas, koji je, iako je već godinama u medijskoj zavjetrini, prošle godine Disneyju prodao svoju tvrtku Lucasfilm i prava na nastavke svog slavnog filmskog serijala za impresivne četiri milijarde dolara.

Na četvrtom i petom mjestu su redatelji Ron Howard i Martin Scorsese, a slijede ih televizijski liječnik Mehmet Oz, novinarka Barbara Walters i pjevač grupe U2 i aktivist Bono Vox.

(Hina)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene