Jedva čekamo

Spice Girls ponovno zajedno! Potvrđeno okupljanje kultnog benda

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kultni pop bend, Spice Girls, ponovno se okuplja 2018. godine.

Nakon niza tajnih pregovora koji se odvijaju još od ljeta, svih pet djevojaka, poznatijih kao Spice Girls, ponovno će se okupiti već sljedeće 2018. godine.

Pogledaj i ovo Kralj Charles i Spice Girls - 1 Prekršen je kraljevski protokol Evo kako je prošao susret kralja Charlesa i popularne ženske grupe koja nije imala milosti, fotografije su urnebesne!

Tako će Spice Girls sljedeće godine izdati kompilacijski album s Victoriom Beckham. Naime, izvori su potvrdili ovu informaciju nakon što je Melanie C pokrenula kampanju ponovnog spajanja kultnog pop benda.

"Pet djevojaka tajno je pregovaralo još od ljeta i konačno su se odlučile za ponovno okupljanje 2018. godine", kaže izvor. Zajedno će raditi na nizu projekata, koji će uključivati i kompliacijski album. Victorijina odluka bila je posebno važna, s obzirom da se upravo ona uvijek odupirala ponovnom susretu.

Pop legende, koje trenutno rade na ponovnom susretu s bivšim šefom Simonom Fullerom, navodno su postale bliskije nakon eksplozivnog razvoda Mel B. I rođenje Gerina sina Montyja također je utjecalo na ovu odluku, piše The Sun.

Bivši pomoćnik koji sada ponovno radi s djevojkama, rekao je: "Odnosi između djevojaka bili su prilično hladni početkom godine. No, postupno se led otapao. Planovi u ovom trenutku još su uvijek u ranoj fazi. Nije ih lako okupiti na jednom mjestu istovremeno. Ali tim koji stoji iza ponovnog susreta oduševljen je što je uspio doći do ovoga trenutka."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene