Svi su gore

Špica puna poznatih faca: Severina, Maja Šuput, Mikići stigli iz Japana...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebačka špica i ovoga je Badnajak bila glavno okupljalište domaćih zvijezda. Tko je sve šetao i pio kavu pogledajte u našoj galeriji :)

I dok se kupuju zadnje namirnice za blagdanski stol na zagrebačkoj tržnici Dolac, mnoštvo građana prošetalo je špicom i družilo se s prijateljima. Kava prije Božića i večerašnje polnoćke je nezaobilazna, a brojna poznata lica su pokazala svoje modne kombinacije i osmijehe za fotoreportere.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Joj, kako slatko!" Šuput pokazala kako Bloom budi tatu ranom zorom, njemu je to bio urnebes, ali Nenadu baš i ne: "Ovo je gore nego u vojsci!"

Zagrebačka špica kao plaža na Jadranu!

Popularna pjevačica Severina Vučković nije mogla proći nezamijećeno na špici. Lijepo vrijeme i sunce dopustili su nošenje lepršavih suknji i lagano prebačenih kaputa – nije bez razloga Severina jedna od najvećih modnoj trendseterica u regiji.

Na špici su bili u bračni par Mikić koji su se vratili iz Japana u Hrvatsku kako bi proveli blagdane zajedno s najmilijima. Ljupka i Mihael spremno su pozirali kamerama, a osmijeh nije skrivala ni glumica i scenaristica Jelena Veljača koja je obavila i kupnju na Cvjetnom trgu. Šetao je i nogometaš Ognjen Vukojević, koreograf iz showa 'Tvoje lice zvuči poznato' Igor Barberić, kavu je pio i bivši nogometaš Silvio Marić, a i mladi nogometaš Tin Jedvaj koji trenutačno nastupa za Bayer Leverkusen na posudbi iz talijanske Rome.

Pjevačica Maja Šuput prošetala je ruku pod ruku s prijateljem stilistom Markom Grubnićem, dok je pjevač Sandi Cenov bio u društvu supruge. Sa svojim modnim odabirom pažnju je plijenila i supruga rukometaša Vorija, Olga. Pogledajte ih sve u našoj galeriji, možda vas netko i inspirira svojom odjevnom kombinacijom – špica je ipak mjesto gdje su trendovi rado viđeni, a i gdje se rađaju neki novi.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene