Nastupa u Areni Zagreb

Sve je spremno za spektakl u Zagrebu: Seve otkrila što će pjevati!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Pjevačica Severina oko podneva objavila je setlistu za svoj večerašnji koncert u zagrebačkoj Areni, a u izvedbi od oko 30 pjesama uživat će 10 tisuća fanova!

Severina je tijekom dana objavila setlistu s popisom od 30-ak pjesama koje će pjevati pred publikom u Zagrebu. Mnogobrojni uzbuđeni fanovi oduševljeni su popisom, ali i brojem pjesama u kojima će moći uživati.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

>> Severina: 'Vježbala sam i do šest sati dnevno'

Podsjetimo, u četvrtak je pušteno dodatnih 200 ulaznica za koncert, a fanovi su od ranog jutra čekali u redovima ne bi li došli do karata i bilo dio od oko 19.000 ljudi koji će večeras gledati spektakl domaće glazbene dive!

Severina je u petak navečer počela fanove obavještavati o pripremama u Areni Zagreb pa je objavila fotku pozornice i priprema prije probe.

U subotu je pak objavila: 'Donosimo setlistu večerašnjeg koncerta! Arena Zagreb vrata otvara u 18 sati, a koncert počinje u 20 sati. Preporučujemo svima da dođu ranije i izbjegnu gužvu. Vidimo se na #DUK2013.'

Neke od pjesama su: 'Italiana', 'Uzbuna', 'Mili Moj', 'Dobrodošao u klub', 'Lola', 'Tango', ali i legendarne pjesme poput 'Tvoja prva djevojka' i 'Prijateljice'.

Cijelu setlistu možete pogledati na 'screenshotu' koji je Seve objavila, ali i na njezinoj Facebook stranici!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene