UKRADEN SORAJIN MOBITEL

SKANDAL KOJI TRESE SRBIJU Izbezumljeni političari, sportaši i biznismeni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mobitel je bio prepun golišavih slika i inkriminirajućih poruka.

Nestanak mobitela starlete Soraje Vučelić potpuno je izbezumio mnoge moćne političare, sportaše i biznismene. Ukoliko sadržaj iz mobitela dospije u javnost neki od njih bi mogli na stup srama.

Pogledaj i ovo showbuzz Počinitelj u bijegu Napad molotovljevim koktelom: Soraji opet zapalili auto

Prije izlaska u noćni klub starleta Soraja Vučelić nije mislila da će sljedeći dan dočekati u policijskoj postaji. ''Soraja je u policijsku postaju u Savskoj ulici došla oko osam sati ujutro, ravno iz provoda. S njom je bio pobjednik reality showa "Parovi" Gastoz i cijelo vrijeme je pokušavao smiriti. Ona je policajcima ispričala kako je bila u noćnom provodu i stajala pored šanka, na kojem je držala mobitel, ali da je u jednom trenutku samo nestao. Soraja je rekla da je jako bitno da se nađe njen mobitel, jer u njemu ima vrlo važne kontakte, fotografije, videosnimke i poruke. Ona je priznala da se boji da većina tog sadržaja ne dospije u medije, ali nije precizirala o čemu se rad'', otkrio je izvor za srpski Blic.

Sorajin mobitel bio je prepun njezinih obnaženih fotografija, ali i poruka koje su joj slali mnogi muškarci na visokim funkcijama, od kojih neki imaju i obitelj što bi u konačnici moglo rezultirati i raspadom brakova.

''Sadržaj Sorajinog telefona je bitniji u ovom trenutku za mnoge moćnike u ovoj državi od bilo kojeg drugog pitanja. To što se u njemu može naći moglo bi ozbiljno uzdrmati ne samo "stabilne brakove" već i stolice mnogih ljudi na čelnim pozicijama. Svi znamo da njoj poruke i tko zna kakve selfije šalju mnogi utjecajni ljudi, a prezentiranje istih u javnosti bi ih potpuno obezvrijedilo. Soraja je i sama u nekoliko navrata otvoreno pričala o ponudama, ali i prijetnjama koje je dobila od moćnog političara zato što nije htjela biti s njim, pa bi identitet tog moćnika konačno bio otkriven. Od trenutka kada je saznao za krađu, on ne prestaje potezati veze kako bi mobitel bio pronađen, prije nego što lopov njegov sadržaj pusti u javnost. U njenom telefonu su i njeni privatni snimci i fotografije, koji bi bili prava poslastica za muške oči'', otkriva izvor blizak starleti.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene