najavila tužbu

Oglasila se nakon tučnjave: "Nikada nije bio nasilan"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Soraja Vučelić navodno je bila povod fizičkog sukoba srpske košarkašice i njezinog bivšeg dečka. Evo što o svemu ona kaže.

Nakon fizičkog obračuna u kojem je ozlijeđena košarkašica Milica Dabović oglasila se i Soraja Vučelić. Milicu je navodno pretukao bivši dečko Šime Šiklić Simon i to tijekom svađe koja je izbila nakon što je Milica vidjela kako se Šime zabavlja sa Sorajom u jednom noćnom klubu.

Pogledaj i ovo Milica Dabović - 1 ''Volim se pokazati...'' Bivša srpska košarkašica obznanila novo zanimanje pa naišla na pogrdne komentare: "Baš strašno, zar je ovo primjer mladima?!"

Soraja pak negira da je ona povod sukoba bivših partnera i najavljuje da će protiv sportašice podnijeti tužbu. "Dotičnu starletu ću tužiti zbog kleveta. Nadam se da će preživjeti bez mog prijatelja Simona jer vidim da je na rubu živčanog sloma što se zaljubio u drugu", rekla je Soraja za Blic i napomenula da je sa Simonom već dugi niz godina prijateljica.

"Poznajemo se godinama, nikada nije bio nasilan. Zanimljivo je da ostavljene žene odjednom postaju žrtve nasilja. Te što lažno optužuju muškarce za nasilje treba uhapsiti. Zašto ih ne prijave dok su još u vezi? Naravno da ne podržavam nasilje i smatram da svako treba da prijavi zlostavljanje, ali ne podržavam one koje to čine jer su bijesne i povrijeđene", zaključila je Soraja za Blic.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene